dobry den som 5 den po zväčšeni prsnikov a v lavom niekedy pri otoceni krkom,zaklonenim hlavy alebo pri chodzi citim chvilkami take zabzucanie alebo vvbracie neviem ten pocit presne opisat.bojim sa aby nebolo nieco s implantatom inak kludovy rezim dodrziavam dakujem za skoru odpoved
cudny pocit
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobery den- podla mojich vedomosti sa nejedna o zriedkavu zalezitost. Obavy mat nemusite. V tejto dobe
este zdrsnený- texturovany povrch implantatu nie je prirasteny ku okoliu a moze dochadzat ku treniu- je to
popisovane ako pocit vrzgania v prsniku a moze to by len na jednej strane. Tento pocit vymizne. S pozdravom Dr. Cerven.
Visitor
Príspevkov: 5
Pociťovala som to rovnako buď bez obáv. Laura
Visitor
Príspevkov: 2
ahoj Laura1111 rada by som si dala zvačšiť prsia, uvazujem o tom s malými prestavkami uz cca 8rokov. mam 2 deti malé takže mam obavy aby sa mi niečo pri alebo po operácii nestalo...zhromazdujem vsetky info po zakroku..dakujem ak sa mi ozves
Visitor
pre 77monika12
Ahoj dostala som od teba správu.
Neviem čo všetko ťa zaujíma ale asi všetko.
Ja som bola na operácii pred 1,1/2 rokom a mala som rovnaké pocity ako ty sama mám dve deti.Keď som čakala na izbe mala som všelijaké myšlienky ale sestrička mi dala náladovku a všetko bolo ok. Je dôležité si zabezpečiť niekoho k detičkám aspoň na týždeň kým sa dáš trochu doporiadku. Dôležité je nájsť dobrého operatéra aby potom človek neľutoval ale toho už asi máš. Komplikácie som nemala všetko prebiehalo primerane a som spokojná.Hlavne treba dodržiavať kľudový režim je to veľmi dôležité.Ak máš akékoľvek otázky napíš a ja ti odpoviem. Pozdravujem. Laura
Visitor
Príspevkov: 2
Lauri ahoj fakt vdaka, ze si mi odpísala. Zaujíma ma, ako to bolo tesne po operácii - či velká bolest, vysoké teploty, a ako Ti robili rez , či pod prsiami alebo podpazuším....operatera este len hladam, malo by to byt v BA.Citala som dobre ohlasy na dr. Paliatka z Ruzinova a iného nikoho.
Visitor
Ahoj Monika,
Po operácii aspoň pre mňa to bolo dosť ťažké. Prvé dva dni to bola fuška ani nie bolesť ako strašný tlak na hrudi. Teplota nebola žiadna a rez mám pod prsom.Dr. Paliatka nepoznám ani som o ňom nepočula no môže byť dobrý.Treba ísť na konzultáciu a prehodnotiť si aj jeho prístup. Alebo ísť aj na iné konzultácie. ja som z tej prvej zutekala takže lekára si treba dobre preveriť. Nech ti ukáže svoju prácu na foto a všetko podrobne s tebou rozoberie.
Ak ťa ešte niečo zaujíma napíš. Pa
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?