DObry den.Vedel by mi niekto poradit kliniku popripade dobru nemocnicu,plastickeho chirurga kde by som si mohla dat zvacsit prsia silik.implantat som z Bojnic ale som ochotna vycestovat aj do ke.
najlepsie by bolo keby suma za vsetko (operacia,anesteza,izba,implantaty)nepresiahla 2000 eur.Dakujem
Barbora H.
dobra klinika,nemocnica,chirurg??
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 3
ahoj ja som hladala pred operáciou viacero plastických
chirurgov bola som na konzultácii v BB a aj v KE. som zo stredného slovenska ale nakoniec som si vybrala Košice hoci je to takmer 200 km od môjho bydliska. je to klinika Chirmed, super pesonál aj prísup lekárov. ja som už 2 mesiace po operácii a na chirmed nedám dopustiť skús tam. tak nech ti to vyjde
Visitor
Príspevkov: 8
maryj: ahoj.. aj ja rozmyslam prave nad chirmedom, kolko ta to cele vyslo a aky si si dala tvar? ja by som chcela anatomicky.. mala si dlho bolesti?
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den barbora, vidim ze mate celkom dobry prehlad o cenach zakroku vratane implantatov, priblizne na tejto cenovej urovni sa to naozaj pohybuje. Radi vas uvidime v nasom centre v Kosiciach. kontaktovat nas mozete mailom na chirmed@chirmed.sk, www.chirmed.sk, alebo na t.c. 055/729 70 69, 0910 958 298, 0905 644 839
s pozdravom
kolektiv CHIRMED
Dobry den,
V pripade zaujmu o bezplatnu konzultaciu v centre zdravia a krasy Interklinik v Bratislava nas prosim kontaktujte na t.c.0905 480 848. Cenova relacia augmentacie je 2770 Euro vratane kontrol, prevazov, anestezy, implantatov.
S pozdravom,
Mudr.Hedera
Admin
Príspevkov: 130
Dobry den, zde: www.plasticka-chirurgia.tv/chirurgovia/zvacsenie-prsnikov-augmentacia/slovenska-republika najdete seznam lékařů a klinik, které zvětšení provádějí, zkuste třeba oslovit konkrétní lékaře. Zdravím, Jana Hauzerová
Visitor
Príspevkov: 3
posli mi tvoju mailovú adresu ja ti napíšem všetko ohľadom operácie ceny a aj pooperačných bolestiach
Visitor
Príspevkov: 1
Ahoj, aj ja uvažujem nad chirmedom, možeš mi tiež napísať niečo bližšie k operácii? dakujem moja adresa : maria.krejnusova@gmail.com
Visitor
Príspevkov: 2
maryj: barborkapd@azet.sk
vdaka
Visitor
Príspevkov: 8
ahoj.. Napíš mi prosím všetko ohľadom operácie.. tanda@centrum.sk ďakujem
Visitor
Príspevkov: 6
Ahoj urcite mozes ist aj blizsie ako do KE..ja by som ti odporucila B.B doktora Cervena je skvely dobra praca a aj pristup..a mas to isto blizsie ..ale inak som pocula ze aj v PD je jednodnova plasticka chirurgia CIBAMED tak skus aj tu a mas to v tvojom okrese)))...
Visitor
Príspevkov: 18
ahoj barbora.zhodou okolnosti sa tiez volam barbora a som tiez z PD.dnes som bola na konzultacii u MUDr.Cervena a prvy dojem spravi vela.MUDr.Cerven mi bol velmi sympaticky,ci vystupovanim ci radenim o zvoleni spravneho implantatu.citila som sa unho velmi prijemne a aj kamaratky co unho boli na augmantacii si nevedia vynachvalit.odporucam novamed.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?