dobry den všetkym, som v tomto roku po druhej augmentacii, prva vo februari sa nevydarila, pretože som mala strašne velku medzeru medzi prsnikmi a svaly mi pracovali pri každom pohybe,tym padom sa nepekne hybali prsia (vloženy implantat bol pod svalom )bolo to strašne škarede, teraz som 4 tyždne po reoperacii ktora ma stala dalšich 340 eur,medzera je tentokrat v poriadku, (implatnat vloženy vraj čiastočne pod svalom a čiastočne pod žlazou) no na pravom prsniku zhora pri medzere som si pred tyždnom zbadala zvlnenie, vyzera to velmi zle, lekar mi povedal, že je ešte skoro hodnotiť stav, no ja sa velmi obavam, kedže bol velmi nervozny z mojich otazok, že mi to takto zostane, je možne prosim Vás, že sa to ešte upraví ? ešte chcem podotknuť, že ma stale lepí a sťahuje širokymi leukoplastmai, je to ešte potrebne, može to pomocť ?
Zvlnenie po reoperácii
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
betty
Visitor
Príspevkov: 5 Visitor
20.12.2011 18:41
Odosielanie
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?