dobry den mam otazku mam 27r chcela by som podstupit zväčšenie prsnikou.
som z košic kedy je najvhodnejsie obdobie na tento zakrok?? vsetko co by som chcela vediet som sa uz dozvedela na tejto stranke. jedna sa my iba o termin aby som bola do nasledujuceho leta fit.
a kde v kosiciach.
dakujem za odpovede.
info?? KE
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Admin
Príspevkov: 130
Dobrý den, Gabika, zde:www.plasticka-chirurgia.tv/chirurgovia/zvacsenie-prsnikov-augmentacia/slovenska-republika najdete seznam lékařů a klinik, které uvedený zákrok provádějí. Hledání můžete omezit na konkrétní města, v nabídce najdete i Košice. Potom bych vám doporučila kontaktovat Vámi zvolená pracoviště a směřovat dotazy přímo jim. K tomu můžete využít našeho kontaktního formuláře. Zdravím Jana Hauzerová
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den
Po operacii ste za 3tyzdne schopna pracovat, po 6 tyzdnoch ste kompletne fit. Preto doporucujem operaciu v jesennych - zimnych mesiacoch, prijemnejsie sa to znasa.
Pre blizsie informaci a moznost objednat sa nas prosim priamo kontaktujte na chirmed@chirmed.sk
Visitor
Príspevkov: 12
ahoj gabika...čitala som tvoj príspevok a aj ja zvažujem operáciu ale mám z toho strach...už máš termín operácie? budem rada ak sa mi ozveš
Visitor
Príspevkov: 5
Ahoj Gabika ,
ja mám po operácii cez rok bola som koncom mája a nebol to naj termín. ideálne je ísť na operáciu od októbra do marca. Po dvoch mesiacoch môžeš začať plávať cvičiť a robiť plnohodnotne všetko čo si robila predtým.
S pozdravom Laura
Visitor
Príspevkov: 2
ahoj tak som nad tym uvažovala.
smiem sa opitať kde si si davala robiť a ako si spokojna.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?