Dobry den.
Dala som si pred 3 mesiacmi vybrat prsne implantaty. Povodne som uz dalsie nechcela, ale rozmyslela som si to a mala by som znova zaujem o augmentaciu.
Po akom case od zakroku(vybratia implantatov) sa da zrealizovat dalsi zakrok-zvacsenie implantatmi.
Mala som implantaty pod zlazou, teraz mam zaujem o vlozenie pod sval.
Kedy sa dajú opäť vložiť implantáty?
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobrý večer,
pre relevantnú odpoveď je nutné vedieť, aký bol dôvod odstránenia implantátov. Či bol dôvod zdravotný , alebo estetický. V prípade odstránenia kvôli kapsulárnej kontraktúre, alebo poškodeniu implantátov je minimálna doba na implantovanie minimálne tri , optimálne šesť mesiacov od ich odstránenia.
S pozdravom Mládek.
Visitor
Príspevkov: 24
Dovod bol taky, ze som sa jednoducho z osobneho pocitu rozhodla ich dat von. Implantaty boli dost zvlnene, castejsie ma pobolievali prsia, ani esteticky uz nevyzerali najlepsie. Mala som ich uz 16 rokov.
Takze preto.
prajeme vam dobry den, priblizne 6 mesiacov od vybratia implantatov je mozne vkladat nove, ak steich mali povodne pod zlazou, je vhodnejsie ich umiestnit pod sval, ako ste uviedli. ak mate zaujem o konzultaciu mozete na kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
S pozdravom, dr D Guba, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava
V prípade že boli implantáty zvlnené a prsia pobolievali je to prejav vývoja kapsulárnej kontraktúry. V takom prípade by som doporučil vloženie nových implantátov najskôr po pol roku a skôr pod sval.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?