Kedy sa dajú opäť vložiť implantáty?

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Kedy sa dajú opäť vložiť implantáty?

Dobry den.
Dala som si pred 3 mesiacmi vybrat prsne implantaty. Povodne som uz dalsie nechcela, ale rozmyslela som si to a mala by som znova zaujem o augmentaciu.
Po akom case od zakroku(vybratia implantatov) sa da zrealizovat dalsi zakrok-zvacsenie implantatmi.
Mala som implantaty pod zlazou, teraz mam zaujem o vlozenie pod sval.

11.05.2011 20:37

Odosielanie

RE: Kedy sa dajú opäť vložiť implantáty?

Dobrý večer,
pre relevantnú odpoveď je nutné vedieť, aký bol dôvod odstránenia implantátov. Či bol dôvod zdravotný , alebo estetický. V prípade odstránenia kvôli kapsulárnej kontraktúre, alebo poškodeniu implantátov je minimálna doba na implantovanie minimálne tri , optimálne šesť mesiacov od ich odstránenia.
S pozdravom Mládek.

12.05.2011 20:29

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dovod bol taky, ze som sa jednoducho z osobneho pocitu rozhodla ich dat von. Implantaty boli dost zvlnene, castejsie ma pobolievali prsia, ani esteticky uz nevyzerali najlepsie. Mala som ich uz 16 rokov.
Takze preto.

13.05.2011 09:44

prajeme vam dobry den, priblizne 6 mesiacov od vybratia implantatov je mozne vkladat nove, ak steich mali povodne pod zlazou, je vhodnejsie ich umiestnit pod sval, ako ste uviedli. ak mate zaujem o konzultaciu mozete na kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
S pozdravom, dr D Guba, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava

17.05.2011 15:36

V prípade že boli implantáty zvlnené a prsia pobolievali je to prejav vývoja kapsulárnej kontraktúry. V takom prípade by som doporučil vloženie nových implantátov najskôr po pol roku a skôr pod sval.

23.05.2011 21:11

Kvalitné  (4)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?