dobry den.som zufala bola som uz na troch konzultaciach a kazdy mi radi nieco ine. mam 36 rokov materstvom mi prsia poklesli vela koze malo tuku. jeden mi radi mastopexiu ,druhy augmentaciu ale tam by boli az neake 500 mil.dalsi mi odporuca mastopexiu spojenu s vlozenim inplantatov.som z toho zmätena neviem co mam robit zatial som sa rozhodla pre tu tretiu moznost.prosim o radu.dakujem...
mastopexia s vlozenim inplantatov
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
misicka
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
26.02.2010 17:22
Odosielanie
MUDr.Helena Ježovitová
Visitor
Príspevkov: 46
Visitor
Príspevkov: 46
Dobrý večer Michaela,ak máte po kojení silne poklesnuté prsia a máte ambíciu mať znovu plné prsia s pekným dekoltom ,potom je pre Vás najvhodnejší variant-vloženie implantátov a súčasná úprava prsníkov v jednom operačnom sedení.Jedná sa o zložitú operáciu.Jej veľkou výhodou je,že si konečnú veľkosť prsníkov volíte sama podľa Vašej ambície.A po vyzretí tkaniva po operácii,cca za 6 týždňov už nemusíte nosiť podprsenku.Teším sa na spoluprácu.
27.02.2010 23:19
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?