nechapem??

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

nechapem??

Dobry den ja to potom nechapem..uz som neviem kolkata co tu pise o tom ako jej doktor navrhol implantat okolo cca 200 ml povedzte mi potom co je to za chirurgov co navrhuju taketo implantaty??..O co im ide? Ked vzdy napise neviem kolko doktorov je ze je to malo..a co je teda normalna velkost ked tych 220 ml je malo?..co mam osobne dat mojmu chirurgovi skolenie o implantatoch?Alebo co mam robit ved potom pekne vela bab musi byt nespokojnych lebo ked jej niekto navrhne taky maly a nepozistuje si od inych tak to ma ako fakt uz stve..,.neviem o co ide tym doktorom pokazit to co je uz pokazene alebo co...alebo je to jednoduchsia robota dat tam mali?? ved mi vam zato platime nechapem to ozaj..

07.10.2009 21:10

Odosielanie

Odpoveď nanechapem?? / 7.10.2009 21:10

Problem je v tom, ze bez zhliadnutia lokalneho nalezu nikto z nas nevie, ci by nenavrhol rovnaky objem. V zivote som nedaval menej ako 270 ml, aj to u zien s uplne muzskym typom prsnikov + uzky hrudnik, ev. zelanie pacientky, ale kritizovat rozhodnutie kolegu by som si nedovolil bez toho, aby som videl ako to realne vyzera. Mate slobodnu volbu kym sa date operovat, zariadeni kde Vam operaciu vykonaju je dostatok.
Ak mate pocit, ze viete o augmentacii viac ako Vas operater, tak sa mylite a verte, ze od Vas skolenie nepotrebuje. Neviete nic o rizikach pre hojenie, ked je nadmerny tah a tlak na ranu. Cielom kazdeho z nas je mat spokojne pacientky a verte, ze zrovna augmentacia ma aspon 99% spokojnost. Osobne mam niekedy k operacii 2-3 velkosti implantatov a ak je cielom pacientky co najvacsi objem, rozhodnem sa az po vytvoreni priestoru, aku velkost pouzijem. My Vam musime nielen zvacsit prsia, ale zabezpecit, aby ste sa aj uspesne zahojili, nemali komplikacie a boli spokojne.

Tusim som sa aj ja trochu rozohnil, takze pekny vecer a pekny operacny vysledok

Dr.Dziuban

07.10.2009 23:27

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

Mila siska,
bohuzial musim suhlasit s Dr.Dziubanom v tom, ze jedine ten operater/chirurg, ktory danu klientku vysetril a skonzultoval ma naozaj vsetky informacie k tomu aby sa spolu s nou rozhodol pre tu ktoru velkost, nie vzdy totiz klientky chcu tu najvacsiu moznu velkost, vzdy sa vsak operater snazi "vidiet" dopredu, ma skusenosti s tym ako klientky reaguju na vysledky a moze "nasmerovat" rozhodnutie tak aby bola aj dana klientka spokojna aj ked mozno v danej chvili sa jej zda ze nieco nie je v poriadku. Je to nieco podobne ako keby ste prisli ku kadernicke a povedali jej - mojej kamoske odstrihla kadernicka z vlasom 10 cm a vyzera fantasticky - odstrihnite aj mne 10 cm... neberiete vsak do uvahy to ake tie vlasy boli dlhe pred strihanim, akej su farby, hustoty, tvar hlavy... atd. a podobne je to aj s implantatmi... dufam ze som vas velmi nesklamal a nedajboze neurazil...
dr.horvath
chirmed

08.10.2009 10:12

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den. Vyber operatera je predsa slobodny a tych moznosti je dost. Tak sa nevyjadrujte vzladom na jedneho vseobecne o vsetkych chirurgoch.S pozdravom Cerven.Pre toho, ktory Vam navrhuje 220 ste sa rozhodli
Vy.

09.10.2009 08:23

no mne doktor na konzultaci po zmerani dal 325-375, s tym ze sa rozhodne na sale... ja som sa bala ze budu velmi velke.. moja znama ma 300 a su obrovske, ona ma sice anatomimcke, ja gulate, neviem aky je v tom rozdiel. teraz som tyzden po op. a mam 350, ked mi den po op. dal doktor dole obvaz som sa zlakla ake su male :D teraz mam 85B a pred tym som nosila podprsenku tiez 80B aj ked prsia boli realne asi len jednotky... do buducnosti budem uvazovat o zvacseni mozno na 400ml

27.02.2010 10:41

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?