Dobry den chcela by som sa opytat ci sa ta nova metoda zvacsovania prs kmenovymi bunkami robi aj inde ako v Medicom VIP...a celkovo v ktorych europskych krajinach to ma zastupenie. Nakolko som v zahranici nemam moc na vyber a pracovne vytazenie mi nedovoluje absolvovat augmentaciu, co ma dost trapi.
Prosim skuste mi poradit. Bodla by aj rada ako to vyhladat na internete...pod nejakym odbornym nazvom a pod.
s pozdravom
lulunka (julia)
nova metoda
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
lulunka
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
28.11.2009 15:38
Odosielanie
Chirmed s.r.o.
Košice
Príspevkov: 167
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den
mali by ste zrejme kontaktovat Medicom VIP. Pokial viem nikto iny to na slovensku nerobi z jednoducheho dovodu - je to prilis drahe v pomere k vysledku - ktory je naviac dost neisty.
CHIRMED
30.11.2009 12:45
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
rebeka111
Visitor
Príspevkov: 10
Visitor
Príspevkov: 10
dobry den. stale sa rozhodujem ci klasicke implantaty alebo nova metoda. klasicke su ovela lacnejsie ale je to dost drasticky zasah do tela, nie? treba vraj nosit specialnu podprsenku a aj sa to dlho hoji a velmi to vraj boli. pri tej novej metode sa vraj vytvara vlastne tkanivo v prsiach, ktore telo prijme za svoje. je to pravda? dakujem
10.12.2009 13:14
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?