odporucania na lekarov

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

odporucania na lekarov

Dobry den.Moje zvazovanie ci podstupit plastiku je u konca.Potrebovala by som vsak hned niekolko "vylepseni".Akutna je operacia previsu ci spevnenia brucha a tiez zvacsenie a spevnenie prsnikov. Teraz vsak neviem do ruk ktoreho lekara sa vlozit.Som z Presova a KE ci BB nie su tak daleko.Vedeli by ste mi niekoho odporucit? Mohol by mi niekto z lekarov poslat fotogalerie s cennikom? Velmi pekne dakujem.

23.11.2009 10:13

Odosielanie

Odpoveď naodporucania na lekarov / 23.11.2009 10:13

Dobry den, radi Vam posleme fotky pred a po operacii, kontaktujte nas prosim na adrese chirmed@chirmed.sk

s pozdravom Dr.Magdo

23.11.2009 10:54

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň, na našej stránke www.plastickachirugia.eu najdete cenník ako i fotky pred a po. S pozdravom. Dr. Jurášek

23.11.2009 11:19

Dobrý den, fotky před a po najdete zde: www.plasticka-chirurgia.tv/pred-po-obrazky/zvacsenie-prsnikov-augmentacia, ceníky mají lékaři tady: www.plasticka-chirurgia.tv/cenniky/zvacsenie-prsnikov-augmentacia. Zdravím, Jana Hauzerová

23.11.2009 13:18

Dobrý deň,

Cenník aj fotografie si možete pozrieť na www.interklinik.sk.

Abdominoplastika – cena sa pohybuje okolo 2500 euro, zvačšenie a spevnenie prsníkov okolo 2200 Euro. Zákroky sa robia v celkove narkóze, 1 - 2 noci zostáva u nás na lôžku, v čase operácie nesmiete mať menstruáciu, vyžadujeme predoperačné vyšetrenia, nie staršie ako 2 týždne. Operácie je možné dohodnúť na február. Pošlite fotky, alebo máte možnosť objednať sa na osobnú konzultácie. Konzultácia je bezplatná. Blizsie informácie na osobnej konzultácii, alebo po zaslaní fotografii. Podľa rozsahu operácie aj posudíme, či sa dajú zákroky robiť na jeden krát.

S pozdravom,
Mudr.Jozef Hedera

24.11.2009 18:21

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?