Dobrý deň.
Prosím o radu. Som osem mesiacov po operácii zväčšenia prsníkov. Doteraz som nemala žiadne problémy, liečba prebehla veľmi dobre. Po ôsmich mesiacoch sa mi implantát otočil, akoby sa neprirástol. Nemala som žiadne bolesti a neviem čo sa mohlo stať. Prosím o radu.
Ľubica
Otočený implantát
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 5
Ahoj LubinQa.
Pri posunutí implantátu Ti neostáva nič iné,len
postúpiť podľa mňa opravnú operáciu a to u seriózneho
plastického chirurga zadarmo.Ja som po roku bola znovu operovaná pre nesprávne uloženie a zdarma. Skś sa ísť
poradiť.
Visitor
Príspevkov: 2
Ahoj Bella.
Ďakujem za tvoju radu. Skúsim sa informovať u lekára ktorý ma operoval. Strašne ma to vydesilo keďže som zatiaľ nemala žiadne problémy. Ďakujem ti za radu a zostávam s pozdravom.
Ľubica
prajem vam dobry den, je vhodne kontaktovat pracovisko, kde bola operacia vykonana. ak to z akychkolvek dovodov mozne nie je, mozete sa obratit na nas. s pozdravom, dr d guba, odd plast chirurgie, ULK
Dobry den. K takemuto niecom dochadza vecsinou pri ulozeni implantatu pod zlazu.Ak je to tak, riesenie moze byt aj problematickejsie. s pozdravom Dr. Cerven. Poradte sa s Vasim operaterom.
K otočenie implantátu môže dôjsť pri jeho vkladaní, alebo neskôr, keď kapsa, teda priestor kde sa implantát nachádza je o niečo väčší ako treba. Konzervatívne riešenie , teda manuálne pretočenie je niekedy možné, ale málokedy trvalé.Operačné riešenie spočíva v raphii, teda zmenšení kapsy. Práceneschopnosť je minimálna a bolestivosť sa takmer nevyskytuje.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?