Dobry den!
Obraciam sa na vas s prosbou o radu! Prednedavnom som dost vyrazne schudla, a pritom ostali moje prsia dost ochabnute. Mam 27 rokov, som bezdetna, velkost mojich prsnikov je 80C. Chcela by som vediet, aky zakrok by bol pre mna najvhodnejsi, modelacia, potom zvacsenie? A taky zakrok dokopy asi kolko stoji? Lebo nikde som nenasla cenu spolu aj s implantatmi.
Dakujem za odpoved!
Ovisnute prsniky
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Ak Vase dvorce sa nenachádzajú pod úrovnou podprsníkovej rýhy je mozne uvazovat o korekcii len zväčšením, kedy vložením implantátu dojde ku dvihnutiu prsníka a samozrejme zaroven k jeho zvacseniu. Je to hrubé hodnotenie , lebo záleží od množstva a konzistencie vášho žľazového tkaniva.
Samozrejme vhodna je osobna konzultacia,alepodla velkosti 80 C si myslim, ze by úpostacovala modelacia, lebo pri ovisnutych prsich su tieto rozprestrete doplochy co skresluje velkost. Pri obvode pod prsiami 80 cm a velkosti kosika C je tam vsak toho materialu zrejme dost. Ak by sa vykonavali obidve operacie naraz v pripade nutnosti je moznost zratat si ceny tychto vykonov + cena implantatov. Tieto ceny su vsade rozne a su na internete. S pozdravom Dr.Cerven.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?