prevísajúca koža

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

prevísajúca koža

Dobrý deň, pred 4 týždnami som absolvovala zvačšenie prsníkov, 300ml pod sval. Pravý prsník je v poriadku, ale na ľavom mi dosť výrazne prevísa koža pod implantátom - nie je vyplnená implantátom a tiež je dosť nižšie ako pravý. Kde sa mohla stať chyba a ako sa to rieši? Na kontrolu mám ísť o 2 mesiace. Vopred pekne ďakujem za odpoveď.

15.12.2008 22:53

Odosielanie

Odpoveď naprevísajúca koža / 15.12.2008 22:53

Zrejme i pred operaciou bol ľavy prsnik ovisnutejsi ako pravy. Previs kože resp,. časti žľazy nad podsvalovo zväčšeným prsníkom /niekedy sa stav nazyva"double bubble fenomen"/ sa väčšinou rieši redukciou kože okolodvorcovým vyrezaním za cenu jazvičky okolo dvorca. Iste, uloženie implantatu pod sval by Vám "vyplnil kožu" ako pišete, avšak neskôr za cenu ovisnutia oboch prsníkov, nehovoriac o výrazne väčšej pravdepodobnosti vzniku kapsularnej kontraktury.

16.12.2008 09:45

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň, o 2 týždne ma čaká reoperácia ľavého prsníka, presnejšie redukcia kože okolodvorcovým výrezom. Budú mi to robiť bez uspatia, dajú mi tzv. oblbovák a po 4 hod idem domov. Je to bežný spôsob alebo sa to robí aj v narkoze? Nebude to bolestivé? Ďakujem za odpoveď

22.01.2009 15:04

ahoj ja mam ten isty problem jeden prsnik mam napuchnuty ten druhy je ovisly a ked sa ohnem dole k zemi tiez vidim ako ta koza nie je vyplnena implantatom. Okolo dvorcov mam slabsie slniecko z jemnych nariaseni. tiez mam ist na tu redukciu koze ale myslim si ze nebol vybrany spravny implantat.bol by narok na bezplatnu vymenu?

30.01.2009 17:11

Ahoj, je skoro viac než isté že nárok na výmenu implantátu nemáš. Neviem či to je zlým výberom lebo ten druhý mám OK. Tou redukciou by sa to malo vyriešiť. Budú ti to robiť tiež ambulantne alebo ťa uspia?

30.01.2009 21:19

Ahoj ja som sa s nim rozpravala o tej redukcii az na jesen, ale asi si to dohodnem aj skor do leta.Mas aj ty dvorec akoby len okrajamy spojeny a prostriedok mas nie prirasteny? Tiez sa ti zvykne nafuknut?

31.01.2009 20:07

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?