Dobry den.
Vopred vravim, ze svojmu chirurgovi 100% doverujem a neviem sa dockat operacie, resp. jej vysledku, ale chcem sa spytat, nakolko som na toto zabudla pri konzultacii...
Ked mam s panom doktorom dohodnutu velkost 350ml anatomicke, na ktore mam aj vypisanu objednavku(s ktorou ich budem mesiac pre OP objednavat)...ci dodaju implantaty len v tejto velkosti, alebo bude pri operacii k dispozicii aj ina, povedzme o nieco vacsia velkost, aby sa pan doktor mohol rozhodnut v pripade lepsieho vizualu pre inu, ako bola vopred dohodnuta?
A este by som chcela vediet, aj ked sa to asi tazko da povedat, lebo kazdy inak vnimame bolest.... ze ci je bolestivost po augmentacii mensia, ak som uz predtym implantaty mala, pod zlazou, teraz mi budu vkladane pod sval. Aktualne nemam implantaty ziadne, prsia su makke, mierne povolene, (napriek tomu nevyzeraju zle). Prsia su okrem toho odkojene 2 detmi.
Po predoslej augmentacii robenej pred rokmi som nejake velke bolesti nemala, skor bolesti chrbta, krizov a po operacii-vyberani implantatov ma v podstate skoro nic nebolelo uz na druhy/treti den.
Dakujem pekne za odpoved.
Na výber viac velkosti?
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
Neviem ktorý chirurg Vás bude operovať, ale odborníci, ktorí sú na trhu dlhšiu dobu môžu mať s dodávateľmi vybudovaný vzťah tak, že majú na pracovisku k dispozícii viacero veľkostí implantátov.Skúste sa ho opýtať.
Čo sa týka bolestivosti, na Vašom mieste by som rátal s väčšou bolesťou ako keď sa vkladá implantát pod žľazu. Je to však individuálne. Ale každopádne,keďže sa musí čiastočne odpojiť sval, je predpoklad, že to bude viac bolieť.
S pozdravom. Dr. Švehlík
Visitor
Príspevkov: 24
Dakujem za odpoved.
Moj chirurg ma dlhorocnu uspesnu prax, takze pravdepodobne bude mat moznost vyberu aj inej velkosti implantatu, rozhodne to necham nanho, vie moju predstavu a jeho nazor plne respektujem, na konzultacii sme dospeli v spolocnej zhode, co sa tyka druhu a velkosti.
K tej bolesti...tomu rozumiem, ze to boli viac pri vkladani pod sval ako pod zlazu, myslela som ale, ci to boli viac niekoho komu robia 1x augmentaciu, ma pevne prsia, neodkojene a pod., nez niekoho komu uz prsia presli urcitym procesom.
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
V otázke o bolesti , ktorú ste mi položili teraz je toľko premenných, že Vám na ňu neviem zodpovedne odpovedať. Mrzí ma.
S pozdravom
Pekny den, u nas na klinike je velmi dolezite dosledne premeranie a spravne rozhodnutie a vybratie velkosti implantatov. Tie potom objednavame . Mame aj ine velkosti ale tie urcite nie je mozne pouzit standartne.
S pozdravom Esthetic / 0905 244 577 /
Prajem dobrý deň.
Pri určení veľkosti implantátov hrá veľkú úlohu vyšetrenie a meranie parametrov hrudníka.Dôležité je dospieť k zjednoteniu predstavy pacientky/klientky/a chirurga o výslednej veľkosti,preto je potrebná dôvera.Je optimálne ak má plastický chirurg v prípade potreby na klinike viac veľkostí implatátov,ale zmena na poslednú chvíľu spravidľa nie je vhodná.Čo sa týka bolestivosti,platí ,že bolestivejšia je implatácia pod sval a prvá augmentácia,kde sa musia tkanivá roztiahnuť.Vnímanie bolesti je veľmi individuálne,takže to na 100% nemusí platiť.Správna analgéza zabezpečí dostatočný konfort v pooperačnom období
S pozdravom MUDR.Milan Očenáš
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?