Dobry den prosim vas mozete mi vysvetlit ake su rozdiely medzi tymi profilmy?nizky stredny a vysoky? Ja si chcem dat spravit 200ml vysoky profil, teda mam taky navrhnuty nemate nejake podobne fotky? Dakujem pakne
profily
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobry den. Mal Vam to uz vysvetlit Vas lekar.Je to logicke- cim ma implantat vyssi profil-tym je vyssi a
pri rovnakom objeme ma mensiu bazu ako nizkoprofilovy.
Vysokoprofilovy moze byt, ale bolo by vhodne mat ho pod svalom,aby sa necrtali jeho okraje. Este si myslim, ze 200 ml je dost malo,to Vam spravi cca 1,5 cisla.Podla fotiek inych pacientiek sa nemozete riadit.
Cena implantatov je pri roznych objemoch rovnaka, aby ste nelutovali, ze ste si mohli dat vacsie. S pozdravom Dr.Cerven, Banska Bystrica.
| Basic member |
Príspevkov: 167
jednoducho povedane vysoky profil znamena ze budete mat viac viditelnu hornu hranicu prsnikov - co moze ale nemusi byt ziaduce, kazdopadne fotky vam mozu nieco napovedat, ale vysledok bude velmi zavisiet od pomerov vasho hrudnika, elasticity koze, atd. Kazdopadne ak ste si raz vybrali chirurga mali by ste mu doverovat - bez dovery je to naozaj ovela tazsie.
chirmed
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?