Nekvalitne implantáty PIP

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Nekvalitne implantáty PIP

Dobry den,
chcela by som velmi poprosit o radu, som zufala. Az teraz som si precitala mnozstvo anglickych a francuzskych clankov o problemovych implantatoch firmy PIP. A prave tie mam od roku 2088 implantovanie aj ja. :(

Neviem, ci o tom vtedy operater netusil, alebo umyselne mi mozno znicil zivot, netusim... :( Prosim o radu, na koho sa mam obratit, ake vysetrenia absolvovat, alebo ci sa tu najde plasticky chirurg, ktory mi v ramci konzultacie objektivne poradi, co mam robit. Mam strach... velky strach.

Vopred velmi dakujem za odpovede.

09.09.2011 18:51

Odosielanie

RE: Nekvalitne implantáty PIP

Dobrý deň prajem,
Váš operatér o tomto fakte určite nič netušil. To, že s týmito implantátmi niečo nie je v poriadku je známe až od začiatku roka 2010. Vy píšete, že ste mali implantáty vkladané v roku 2008.
Čo sa týka postupu riešenia Vášho problému, najvhodnejšie by bolo navštíviť Vášho operatéra. Ten by Vám mal podľa guidelineov viacerých svetových odborných spoločnosti plastickej chirurgie doporučiť v najbližších šiestich mesiacoch ultrazvukové alebo iné zobrazovacie vyšetrenie prsníkov. Ak sa potvrdí prasknutie implantátov, čo i len jedného, je doporučené ich odstránenie alebo výmena. Ak nie je prítomná prasklina, je ďalší postup závislý od Vás. Odstránenie zo zdravotného hľadiska nie je bezpodmienečne nutné. Ak sa chcete zbaviť starostí a nemusieť myslieť neustále na to, že niečo nemusí byť v poriadku, nechajte si implantáty vymeniť za niektorý typ od renomovaných výrobcov. A budete môcť spokojne spávať.
S pozdravom a prianím pekného dňa

12.09.2011 09:47

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (7)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?