Zdravim Vas...Asi pred viac ako tromi rokmi som podstupila operaciu prsnikov.Zo zaciatku som si myslela ze ten rozdiel medzi jednym a druhym prsnikom je len z napuchnutia,no ako cas ukazal pravda je opak...Ked som sa to po operacii pytala doktora tak mi odpovedal ze je to koli asymetrii,to slovo som od neho do vtedy nepocula...Pokial viem ak ma zena asymetricke prsniky tak sa konzultuje o roznych velkostiach silikonov...No ja som o tom nemohla vediet,nemala som pocit pred zakrokom,ze mam asymetriu,ja viem ze kazda zena ma jeden prsnik vacsi ako ten druhy,ale to je banalny rozdiel..Uz je to 3roky a moj pravy prsnik je skoro o polovicu mansi...A dalsia vec je ze moje bradavky niesu v tej istej urovni je to zhruba 3cm rozdiel...Cize mam neforemne prsia a bradavky tiez...Neviem ako postupovat,pretoze keby som toho doktora zazalovala alebo reklamovala operaciu aj tak by som nechcela aby mi to napravil.Ja som si lahala pod ,,noz,, a taky clovek zo mna urobil cirkusovy prvok...Ja by som mu neverila,este po operacii pri prepustani som z neho citila alkohol...Nebudem menovat staci ked poviem,ze posobi v BA a aj Piestanoch...
PRSIA...
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobry den,
Je potrebne prist na bezplatnu konzultaciu, na ktorej Vam rad zodpoviem na vsetky Vase otazky.
Prosim v pripade zaujmu sa objednajte na tel.cisle 0905 480 848 alebo na 02 68230911.
Dakujeme.
S pozdravom,
Mudr.Racz
Visitor
Príspevkov: 15
je to hrozne, ja som sa tiez velmi bala aby sa mi taketo nieco nestalo, velmi ma to mrzi meri :( dufam ze nabuduce to bude lepsie ak sa rozhodnes podstupit zakrok este raz, mna operoval doktor Peter Chovan v Ruzinovskej nemocnici, ale posobi aj v ULK aj na sukromnej klinike v Piestanoch, s vysledkom som velmi spokojna aj napriek tomu ze moje prsia boli pred tym otrasne a je to neporovnatelny rozdiel ! Velmi odporucam tohto cloveka
Visitor
Príspevkov: 8
PRE n3lk4........................
Ahoj dakujem za radu,ale ja som tu operaciu podstupovala prave v Piestanoch...Nespomeniem si na meno videla som toho cloveka 3krat v zivote pred operaciou,pocas a na kontrole...Je to uz aj dlhsia doba...Musela by som sa pozriet do karty...Ale mam pocit ze je to on...Ja som momentalne v zahranici,domov casto nechodim,tak zbieram info aby som vedela kto je naozaj najlepsi,potom by som pricestovala len koli operacii...pa
Dobry den, Maly rozdiel vo velkosti moze byt aj pri symetrickych úprsnikoch, uz to je nevysvetlitelna rarita. Takyto rozdiel ako uvadzate moze by t sposobeny tym, ze 1 implantat je pod svalom a 2. pod zlazou, to sa mi vsak tiez nechce verit. Mate preukaz s identifikacnymi cislami a velkostou implantatov?+ vhodne je tiez sonograficke vysetrenie prsnikov s implantatmi. S pozdravom Dr. Cerven.
Visitor
Pre MUDr. Cervena.
Dobry den Pan Cerven.Na preukaze su tieto udaje:
Pre MUDr. Cervena.
REF 80 SIZE 280cc
TYPE CRISTALINE PARAGEL Low Profile O 12,1 - P 3,5
SN M279G236 a na druhej je SN M279G217....Sonograficke vysetrenie nemam,som momentalne v zahranici,takze sa to neda...Ja sa len bojim,aby ten pravy silikon nebol poruseny a preto sa mi prsnik zmensuje...Je to sice viac ako tri roky,ale naozaj jeho skoro o polovicu menej...Silikony man pod svalom obidva...Pekny den
Visitor
ospravedlnujem sa za omyl, myslela som ze ma sukromnu kliniku v PEZINKU nie v piestanoch ako som napisala... vola sa lifemed clinic, aby som nezavadzala
Visitor
ale je to dost smutne ze nevies ako sa vola doktor ktory ta operoval .. :-S
Visitor
Ahoj...Mne to smutne nepripada z mojej strany...Ja som sa s nim stretla 3krat 04.01.2007 som bola na operacii a bola som tam aj s kamaratkou,cize mi sme neriesili meno ale ako to bude vyzerat atd.Potom sme mali ine starosti ,mna to velmi bolelo po operacii 2 tyzdne som nemohla spat.To som nepisala ze sme mali operaciu v ten isty den a tiez jej to neurobil dobre...No a my casto cestujeme,tak sme boli iba raz na kontrole a potom nebolo casu.Kazdopadne meno nieje podstatne ale ako to dopadlo a dopadlo to zle cize absolutne neriesim ako sa ten fuserak vola...Pekny den ...pa
Tak uz len ked budete najblizsie na Slovensku mozete sa ozvat a doriesime, to tych pricin moze byt viac. Na preukaze by mali byt 2 nalepky- pravy a lavy implantat.
S pozdravom Cerven.
Visitor
Ok.Dakujem velmi pekne...Mozno to bude niekolko mesiacov kym sa ozvem,ale urcite Vam zavolam pred prichodom na Slovensko...
S pozdravom...
Visitor
Príspevkov: 7
ahoj meri kedy si prostím ta zistila že je ten prsník menší ako ten druhý?...alebo sa to zmenšovalo pomaly?...vieš ja mám po operácii 2 mesiace a až teraz pozorujem že jeden akoby pomaličky klesá a zmenšuje sa...neviem ale dúfam že to nebude pokračovať...dik
Visitor
Ahoj elli11 .....
Ja sice niesom doktorka,aby som ti mohla poradit,ale myslim si ze by si mala este pockat,pretoze po operacii su prsia opuchnute...A postupne sa zmensuju na dany tvar...Ja som ich mala velke a asi po roku sa mi obidva prsniky zmensili...Zdaju sa mi o dost male...Ale ten problem co mam ja bude asi tym,ze mi doktor nepovedal ze mam asymetriu,takze som nemala rozlicne velkosti silikonov ale rovnake 280cc ,tym padom je vidiet rozdiel...Ale aj si myslim ze dost podstantne je ako vlozil silikon,mozno na krivo a dalsia vec ako zasil ranu...Ja memam jazvy rovnake,su na krivo...Takze pockaj este lebo to je naozaj velmi skoro...
Visitor
Ale vlastne ako si spominam,tak od prvych dni som mala ten pravy mnsi...Najskor som si myslela ze mam pockat kym to odpuchne,ale nestalo sa ...Skus sa opytat pana doktora Cervena,myslim ze on je korektny dokor a ak pojdem na opravnu operaciu,tak ku nemu...
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?