Dobry den,
Mam 26 rokov,165cm a 50 kg.Pred 3 mesiacmi som absolvovala vlozenie anat. implantatov 330 ml.pod prsnu ryhu. tvar prs je pekny ale s velkostou nie som spokojna.Chcem ist co najskor na nove zvacsenie.
Uvazujem min. o 500 ml az do 550 ml.prosim o radu ci to bude mozne uz po 3 mesiacoch od prvej operacie a ci sa moze rez vykonat uz na terajsie jazvy.je to pre mna velmi dolezite pretoze s terajsou velkostou naozaj nie som spokojna.
reimplantacia
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
petra5
Visitor
Príspevkov: 2 Visitor
13.03.2010 14:18
Odosielanie
Dobry den. Vemi mohutna nie ste, takze ta velkost by na 1.x zrejme zodpovedala vasmu vzrastu.Vhodne by bolo vyckat aj rok, kym sa okolite tkaniva prisposobia terajsim implantatom, nie je vhodne ich rychlo znovu napinat vacsimi implantatmi a zasahovat do este nevyzretych jaziev. Co na to Vas operater?.S pozdravom
Dr. Cerven.
16.03.2010 13:49
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
petra5
Visitor
Príspevkov: 2
Visitor
Príspevkov: 2
Dakujem za odpoved. Este som mu to nepovedala, cakam na konzultaciu.teraz som trosku zavahala lebo nerada by som mala komplikacie.moze sa stat ze budem mat napr. strie na kozi po vymene implantatov? mate skusenosti s takouto vymenou uz po 3 mesiacoch?
dakujem
16.03.2010 19:21
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?