Dobry den, chcem sa vás spýtať či je to ešte normálne alebo mám začať panikáriť. Som presne dva mesiace po operácii. Pred operáciou som mala po kojení prsia nulky, ale úplne rovnaké...dostala som 300ml pod sval vysoký profil. Už po operácii sa mi ľavé prsko zdalo omnoho viac opuchnuté, väčšie a mala som na ňom aj dosť modrín v spodnej časti. Vec sa má tak, že pravé prsko je momentálne už úplne krásne mäkkučké sadnuté, proste ako moje vlastné, a ľavé prsko omnoho tvrdšie, stále pripuchnuté,viditeľne väčšie s vyššie uloženou bradavkou tým pádom.. ked si ho stlačím, tak ešte stále trochu pobolieva ako udreté...Na kontrole u lekára po šiestich týždňoch mi doktor kázal nasvecovať prsník bio-lampou a prísť o mesiac sa znova ukázať. Že kým to doslova netvrdne, že je to OK. Už dva týžne ráno večer poctivo dávam bio-lampu, ale nevidím žiadnu zmenu zatiaľ. Ja som z toho tak strašne smutná....Myslíte, že sa to zlepší? Je to podla vás normálne, že sa to lavé tak pomaly hojí?
rozdielne prsniky po augmentacii
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
zuziacik26
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
15.06.2010 13:37
Odosielanie
Dobry den. 100 percentne sa to na dialku neda hodnotit. Alepodla vsetkeho tam bol po operacii krvny vyron a ten sa moze spravat dvojako, bud sa vstrebe, alebo sa organizuje a potom sa vstrebava este dlhsie.
Moze to byt niekolkomesacna zalezitost, kedy bude mozne posudit stav. Vy si ale priebezne navstevujte svojho operatera, nech sa stav sleduje a nech ho ma pod kontrolou. S pozdravom Dr. Cerven.
16.06.2010 07:52
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?