Silikoniky

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Silikoniky

Dobry den!
Uz 4 roky tuzim mat krasne silikonove prsia. Od mojich 18tich. Zialbohu mi to nikdy financne nevychadzalo. Ak mam pravdu povedat, pracovala som len nato, aby som si konecne nasporila na tie vysnivane prsia. Teraz ked uz nato peniaze mam, sa neviem rozhodnut, ku ktoremu chirurgovi by som mala ist aby sa mi splnil sen. Citala som vela komentarov, prispevkov, raz tam dakoho chvalia, raz ohovaraju, sama neviem komu mam verit. Mam pekne prsia, aj ked male, ale pekne. Preto by som nechcela zazit sok pri pohlade do zrkadla po OPke, alebo nedaj bohu opravu. Ja ked si raz lahnem pod noz, dufam, ze to bude stat zato. Pozerala som si aj fotky pred a po od rozlicnych klinik, vsetky sa mi zdaju byt skoro rovnake, az na jednu ta sa mi strasne paci a keby aj mne pan doktor vycari take prsia, by som bola stastna ako osika :) (fotky pred a po - Wiliam Jurasek a je to 8 fotka z jeho tvorby), lenze on je zase taak daleko az v Kosiciach. Tie prsia vyzeraju fakt pekne, zo vsetkych stran poplnene. Ani neviem ci sa jedna o anatomicke ci o gulate. A ci je to pod zlazou alebo pod svalom. Ja by som chcela asi pod sval. Este mam jednu otazku na panov doktorov, ci sa na Slovensku robi rez nad pupkom. Pozeravam totizto dokumentaciu o plastike a tam robia aj rez asi 1 cm nad pupkom a tak sa dostanu tenkou trubicou cez kozu az k prsnikom a cez pupok prevlecu potom tie silikony(silikonove puzdro je prazdne, zabalene aby sa prepchalo cez tu trubicu, vopchaju dovnutra kamerku, aby videli kde maju ten silikon ulozit a potom sa len silikon dopusti, ranka zasije a na prsiach niesu ziadne rany.) Planujem uz v pondelok ist k dakemu chirurgovi na rozhovor, mam asi milion otazok. A keby bolo mozne, uz aj o tyzdne ist na OP, leto sa blizi a ja uz sa neviem dockat mojich novych prsiciek :)) len keby viem ku komu mam ist :( . Naj by bolo v Blave, na jedineho co som pocula chvali z prvej ruky je pan V.Minarovjech, ale to je mi zase pridrahe, som pocula, ze OPka stoji u neho 100 000sk-3300e. Prosiim poradte miii
Dakujem Kathy :)

26.05.2010 00:42

Odosielanie

Odpoveď naSilikoniky / 26.5.2010 0:42

Zdravim. Vsetko je OK, len toto nie je miesto na taketo rozjimanie. Nevhodny prispevok. Cerven.

26.05.2010 10:59

Kvalitné  (26)    Nekvalitné  (0)

Navyse, ked 4 roky rozmyslate o augmentacii, tak ma zaraza, ze v pondelok chcete ist k dakemu chirurgovi a do tyzdna chcete byt operovana.Po 4 rokoch nerozmyslate dobre mozem Vam len tak poradit. Cerven.

26.05.2010 11:01

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (2)

Pan doktor, nie kazdy je zazobany, ze si moze dovolit plastiku, kde vyhodi 60 000sk hned naraz. Ja som sa cele 4 roky snazila, aj ked sa vam to zda byt cudne, ale cele 4 roky som sa snazila zarobit si na tie prsia!!Lenze raz som zostala bez roboty, raz ma majitel nevyplatil, raz mi prisli ucty zaplatit vo vyske 20 000. Vzdy sa naslo nieco, na co som tie peniaze musela vyhodit. A cele 4 roky som si citavala komentare, pribehy, dokumentacie atd o plastike a vyberala doktorov. Lenze ako som tu uz aj pisala, raz jedneho pochvaluju, raz ohovaraju. Preto sa v tomto celom nevyznam. A co som pisala, ze by som aj za tyzden isla na OP, to preto, ze teraz uz mam konecne financie na to a uz sa neviem dockat mojho vysnivaneho sna. Aj keby musim 2 mes. cakat by ma to neodradilo, by ma tesilo, ze mam uz daky termin.
S pozdravom...

26.05.2010 13:31

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Odpoveď naSilikoniky / 26.5.2010 0:42

pan doktor sa vytocil, ze zaujemkynu jeho praca nenadchla... priznam sa ze ani mna.

30.01.2011 18:17

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (2)

Dobrý večer.
Konzultácia je rozhodujúca.Pokiaľ by ste sa rozhodla pre naše pracovisko,objednať sa můžete telefonicky na recepcii kliniky.Majte pekný večer.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
+420 603 560 856 nebo +420 739 473 306

30.01.2011 20:02

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (5)

URCITE SA PAN DOKTOR CERVEN NEMA DOVOD URAZAT,JA SOM U NEHO BOLA NA OPKE PRED STYRMI MESIACMI A JA NA JEHO PROFESINALNU KRASNU PRACU A PROFESIONALNY PRISTUP NEDAM DOPUSTIT. SAMOZREJME JE TO ZASAH A CLOVEK SI MA PREMYSLIET,KTOREHO LEKARA SI ZVOLI,ALE TIEZ MILA KATKA PO TAKOMTO PRISPEVKU AJ NEVIEM,CI SA NIEKTOREMU LEKAROVI BUDE CHCIET TA OPEROVAT,,,,TOLKO OTAZOK A POCHYBNOSTI,AJ JA SOM SA DLHO ROZHODOVALA A SETRILA,JE TU X TAKYCH BAB,NEBOJ SA ,RYCHLO DO TOHO A JA MOZEM ODPORUCIT DR.CERVENA JEDNOZNAZNE ,OPKA OD 2200 DO 2500 EUR ZHRUBA,ZALEZI OD TYPU SILIKONOV,ALE U DR .CERVENA SA DLHO CAKA NA TERMIN...URCITE VYSE POL ROKA,TAK DO TOHO A DRZIM PALCEK...MOJA DCERA IDE O TYZDEN DO KOSIC NA OPKU ,TAK MOMENTALNE TYM ZIJEM,CHCELA SO ,ABY ISLA DO BB,ALE V LETE CESTUJE PREC A DOVTEDY BY SA NEDOSTALA NA OPKU,TAK VERIM ,ZE JEJ AJ TEBE VSETKO DOBRE DOPADNE .....

30.01.2011 22:22

Kvalitné  (7)    Nekvalitné  (0)

prajem vam dobry den, nemyslim, nemyslim, ze sa tu p doktor "vytocil", sucasne vsak treba podotknut, ze sa jedna o operacny zakrok, ktory je na dlhe casove obdobie, a preto uvazenie operatera, ale i miesta zakroku je dolezite. Na druhej strane, ziadne zabehnute a fungujuce pracovisko plastickej chirurgie nie je schopne dat operacny termin do par dni, ak nie je termin napr " zabukovany" niekolko tyzdnov, ci mesiacov vopred. prajem vam stastnu ruku pri vybere.... S pozdravom, dr d guba, phd, prim odd plast chirurgie ULK, bratislava.

31.01.2011 09:17

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Este raz a naposledy. Katka ma nepochopila a este niekto dalsi tu zo mna robi primitiva, ktory potrebuje aby sa mojou pracou niekto nadchynal. Tak to prr. Plati to pre tu sudruzku co sa ozvala dodatocne.
Len som ozaj chcel naznacit, ze samotnych plastickych chirurgov sa pytat, koho by doporucili je nie celkom v norme, je tu vela etických faktorov ktore boli v tejto debate spravne pochopene a vysvetlene z pracoviska ustavu lekarskej kozmetiky.
Cerven.
/ P.S prave ked si niekto na to dlho setri a je to nemaly peniaz- chcel som mu dobre poradit a zdoraznujem, ze som vobec neuvadzal a nedoporucoval seba/ to su veci kde sa kazdy musi rozhodnut sam/

01.02.2011 14:50

Kvalitné  (21)    Nekvalitné  (4)

Dobry den
moznosti riesenia zvacsenia prsnikov je viac, taktiez ponuka implantatov je velmi bohata. Nie kazdy implantat je vhodny na kazdy hrudnik. Najlepsie by bolo dohodnut si konzultaciu, kde dostanete odpovede na vsetky Vase otazky a mozete si vyskusat augmentaciu ,,naslepo". Pracujem v Kosiciach a v Poprade. V pripade dohody, operaciu po nalezitej priprave vieme zrealizovat v kratkej dobe.
Dr. Potocka, CSc.

26.05.2010 11:15

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (11)

Katka mrzelo by ma, keby ste ma zle pochopili. To, ze 4 roky o tom rozmyslate a setrite to je uplne v poriadku. Prave preto by som Vam odporucil a prial aby ste sa dobre rozhodli a ked Vam niekto da hned termin, to tiez o niecom svedci, ale u kazdeho sa moze nieco uvolnit. A s tym nevhodnym prispevkom som to myslel tak, ze na tomto mieste sa nemozete pytat, kto by Vam ktoreho doktora odporucil, lebo tu odpovedaju lekari pacientkam na ine otazky. Ked uz ste 4 roky vydrzali, zabsolvujte si aj viac konzultacii a prajem Vam spravne rozhodnutie. S pozdravom Cerven.

26.05.2010 14:35

Kvalitné  (17)    Nekvalitné  (4)

Katka BBola som u minarovjecha na konzultacii strasny des je to podla mna mäsiar- - -opku mam za sebou Tri dni bola som v bb v novamede aj ked som z ba stali ma 2100e a robil mi ich pre mna a mnoho dalsich kociek najlepsi chirurg na slovensku a to je pre Nas Červeň. ak chces posli meil na scatenata@pokec.sk a poslem toi fotky pred a fotky po. . .

09.06.2010 21:04

Kvalitné  (10)    Nekvalitné  (4)
RE: Silikoniky

Dobrý večer. Pred štyrmi dňami som bola na augmentácií . A dnes ma strašne začalo pichať pod pravou a lavou lopatkou , boky pŕs a tiež sa mi nedá poriadne dýchať a mala som zvýšenú teplotu. Je to všetko v poriadku? Ustúpi to? Za odpoveď ďakujem.

07.04.2011 19:28

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (7)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?