skakanie implantatu a male hrcky

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

skakanie implantatu a male hrcky

Dobry den.
Som cca 2 mesiace po zvacseni prs pod zlazu anatomickymi implantatmi Mentor a jeden implantat ked nemam podprsenku, mi sem tam pri pohybe tak preskoci (ako ked Vam preskoci sanka ked moc otvorite usta - snad sa rozumieme) mam z toho taky divny pocit. A zaroven mam na vnutornej strane (medzi prsiami, asi na urovni konca kostice ked mam podprsenku s kosticou take male hrcky. Na tom ktory sa mi hybe (akoby preskakuje sem tam) mam tu hrcku trosku vacsiu. Mam este pockat ci sa to upravi samo, ale treba ist k lekarovi. Dakujem za odpoved, som z toho troska nervozna.

07.05.2010 00:06

Odosielanie

Odpoveď naskakanie implantatu a male hrcky / 7.5.2010 0:06

ahoj bajka tie hrcky ktore opisujes,je ti vidno aj na pohlad ? pytam sa preto,lebo mam pocit ze pises o niecom co mam aj ja...

07.05.2010 08:13

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Problém by ste mali najprv riešiť osobnou konzultáciou s operatérom.Zatiaľ by som Vám doporučil buť vybrať kostice z podprsenky, alebo ich naformovať tak, aby prsník nedvíhali ale len kopírovali dolný okraj a ich konce natlačili do prsníka
MUDr.Pikula

07.05.2010 08:15

Dobry den
Najlepsie je pri akychkolvek tazkostiach kontaktovat operujuceho chirurga, ten Vam najlepsie poradi. Nie je mozne bez vysetrenia urcit povod Vasho problemu.

Dr.Magdo

07.05.2010 08:47

Ja si myslim, ze je to tym, ze implantat je vlozeny pod prsnu zlazu a tra je v tensej vrstve. Pod zlazu sa implantaty vkladaju, ked v hornom pole je aspopn 2 cm hruba vrstva tkaniva- prsnika. To preskakovanie moze byt sposobene tym, ze implantat v niektorej casti nie je prirasteny ku okoliu. Kedze je to nadialku je to len teoria. s pozdravom Cerven.

07.05.2010 14:13

RE: skakanie implantatu a male hrcky

Dobry den, mam silikon asi 3 roky a teraz som si nasla malu hrcku nanom..chcela by som sa pana doktora opýtat ci sa to stava u pacientov so silikonmi a cim to je.Dakujem

19.11.2010 14:06

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?