Dobry den.
Som cca 2 mesiace po zvacseni prs pod zlazu anatomickymi implantatmi Mentor a jeden implantat ked nemam podprsenku, mi sem tam pri pohybe tak preskoci (ako ked Vam preskoci sanka ked moc otvorite usta - snad sa rozumieme) mam z toho taky divny pocit. A zaroven mam na vnutornej strane (medzi prsiami, asi na urovni konca kostice ked mam podprsenku s kosticou take male hrcky. Na tom ktory sa mi hybe (akoby preskakuje sem tam) mam tu hrcku trosku vacsiu. Mam este pockat ci sa to upravi samo, ale treba ist k lekarovi. Dakujem za odpoved, som z toho troska nervozna.
skakanie implantatu a male hrcky
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 28
ahoj bajka tie hrcky ktore opisujes,je ti vidno aj na pohlad ? pytam sa preto,lebo mam pocit ze pises o niecom co mam aj ja...
Visitor
Príspevkov: 12
Problém by ste mali najprv riešiť osobnou konzultáciou s operatérom.Zatiaľ by som Vám doporučil buť vybrať kostice z podprsenky, alebo ich naformovať tak, aby prsník nedvíhali ale len kopírovali dolný okraj a ich konce natlačili do prsníka
MUDr.Pikula
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den
Najlepsie je pri akychkolvek tazkostiach kontaktovat operujuceho chirurga, ten Vam najlepsie poradi. Nie je mozne bez vysetrenia urcit povod Vasho problemu.
Dr.Magdo
Ja si myslim, ze je to tym, ze implantat je vlozeny pod prsnu zlazu a tra je v tensej vrstve. Pod zlazu sa implantaty vkladaju, ked v hornom pole je aspopn 2 cm hruba vrstva tkaniva- prsnika. To preskakovanie moze byt sposobene tym, ze implantat v niektorej casti nie je prirasteny ku okoliu. Kedze je to nadialku je to len teoria. s pozdravom Cerven.
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry den, mam silikon asi 3 roky a teraz som si nasla malu hrcku nanom..chcela by som sa pana doktora opýtat ci sa to stava u pacientov so silikonmi a cim to je.Dakujem
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?