Dobrý deň. Mala by som záujem o zväčšenie prsníkov. Chcem sa spýtať, či je to možné aj na splátky. Ďakujem
splátky
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Na naší klinice je možnost podstoupit operaci na splátky. Nutné je trvalé bydliště na území ČR, průkaz totožnosti a potvrzení o výši příjmu. Operaci zvětšení prsou na naší klinice provádíme, naši plastičtí chirurgové mají mnoho zkušeností s tímto typem operace. Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s některým z našich plastických chirurgů, kde zhodnotí stav a stanoví přesnou cenu za výkon. Tato konzultace stojí 1500,- Kč a v případě realizovaného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Pro objednání termínu jsem Vám kdykoliv k disozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
Dobrý deň,
ponúkame možnosť úhrady zákroku aj na splátky,podrobnejšie informácie nájdete aj na našej internetovej stránke, a to: http://www.interklinik.sk/sk/plasticka_chirurgia/nas_tip/u_nas_aj_na_splatky
Avšak, bolo by najvhodnejšie, zákrok riešiť formou osobnej konzultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, objasnenie priebehu operácie, určenie termínu, cenovú reláciu ..a všetky podrobné informácie priamo s plastickým chirurgom...
Osobné konzultácie sú bezplatné a nezáväzné.
0268230911
www.interklinik.sk
interklinik@interklinik.sk
Visitor
Príspevkov: 2
Som z BA a kedze som student nemam dostatok financi na zvacsenie. Pocula som, ze sa to da aj na splatky co mi celkom vyhovuje .. o tejto operacii snivam od svojich 15 rokov .. Teraz mam 18 rokov a som pevne rozhodnuta,ze to chcem tak sa chcem opytat u koho sa to da aj na tie splatky. dakujem
Visitor
Príspevkov: 2
uz velmi dlho tuzim po vacsich prsiach tak som sa rozhodla ,ze pojdem do toho ale som studentka a moji rodicia mi tolko penazi na to nedaju , ze ci sa da aj cez splatky ak ano v akej ciastke a kolko sa to da splaaacat .. dakujem velmi pekne
Visitor
Príspevkov: 1
chcem sa spytat ci je mozne zvacsenie prsnikov aj na splatky?pri mojej vyske 177cm su to slabe dvojky vysunute do boku a stred nieje vyplneny.hrozne mi to vadi a este ked mi to iny povedia.lebo je to viditelne.chcem si trosku zvysit sebavedomie,mam z toho komplexi
Dobry den Oxana,
moznost zaplatit za zakrok na splatky je samozrejme standardnou moznostou.
Pokial by ste mali zaujem o viac informacii o zakroku alebo ine informacie, prosim nevahajte kontaktovat nas hot-line +421 948 13 18 13 alebo piste na recepcia@medicomvip.sk
Dakujeme za Vas zaujem zelam krasny den,
s pozdravom
MUDr.Martin Simkanin
klinika modernej liposukcie MedicomVIP
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?