Dobrý den.Chcela by som poprosit o radu..Som tri mesiace po operacii a este stale citim bolesti.Mam vkladane pod sval a niesom si ista,ci je vsetko v poriadku.Viem,ze by som mala navstivit lekara,ale som odcestovana a najskor pridem na Slovensko az o dva mesiace.Mam sa niecoho obavat?Dakujem
stale bolia
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobrý den Korino,
děkujeme za Váš dotaz. Naši plastičtí chirurgové předávají po výkonu klientům kontakt, na který je v případě jakéhokoliv problému možné volat. Neostýchejte se proto na svého operatéra obrátit telefonicky. Zná detaily průběhu výkonu, případné komplikace, které nastaly a mohly nastat.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC,
Ivana Műllerová
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
mullerova@ghc.cz
Visitor
Príspevkov: 2
ahoj, mna boleli prsia pol roka po operacii a su v poriadku, tiez mam pod sval.. vtedy to viac boli
Visitor
Príspevkov: 1
Zdravím, som po augmentácii pravého prsníka. Operácia sa konala v septembri a poslednú kontrolu som absolvovala na konci októbra. V poslednom čase ma pobolieva bradavka, trochu aj prsník ale hlavne jazva. Chcela by som sa spýtať, či by to mohlo byť počasím alebo to má nejaký vážnejší dôvod. Jazva je zahojená, nie je zapálená.
Ďakujem.
Dobrý den Alia,
doporučujeme Vám kontaktovat Vašeho operatéra, aby se případný problém vyloučil ultrazvukovým vyšetřením.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC,
Ivana Műllerová
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: +420 222 211 206, 208
mullerova@ghc.cz
www.ghc.cz
Visitor
Príspevkov: 6
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, ako je to mesiac po operácií? Sú ešte veľké bolesti alebo je to individuálne? Idem na op. v apríli a koncom mája idem na svadbu tak chcem vedieť, či už budem v pohode alebo to ešte bude bolieť.Ďakujem za odpoveď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Pocit bolesti je velmi individuální, stejně tak délka. Měsíc po operaci je však již dostatečný odstup a dle vyjádření primáře oddělení plastické chirurgie na naší klinice, MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D. měsíc po operaci již bolesti minimální, bez potřeby prášků proti bolesti, můžete mít pocit určitého napětí. V případě Vašeho zájmu jsme Vám kdykoliv k dispozici na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?