Dobrý deň, som po augmentácii prsníka, ktorú mi robili pred 3 týžňami. Už mi aj vyberali stehy a bola som poučená, že si môžem zakúpiť nejakú masť na starostlivosť o ranu. Momentálne ma ta rana trochu svrbí. Chcela by som sa teda spýtať či by ste mi nejakú cenovo dostupnú masť nemohli poradiť, poprípade, či by som mala kvôli tomu svrbeniu navštíviť lekára.
Ďakujem.
svrbenie jazvy
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
V této fázi bych spíše doporučila jen jemné promašťování jakýmkoliv tělovým mlékem, např. Excipial hydrolotio, jednou i vícekrát denně, podle pocitu. Svědění by mělo samo ustoupit během cca 14 dnů. Pouze pokud by se stav nelepšil či se přidal jiný problém, bylo by dobré navštívit Vašeho operatéra.
Pěkný den a s pozdravem,
MUDr Nina Koutná, Centrum estetické medicíny, Klinika GHC Praha
| Basic member |
Príspevkov: 167
dobry den,
ak ste po operacii najlepsie je komunikovat priamo s lekarom, ktory Vas operoval. On je informovany najlepsie o Vasom stave a tiez povinny starat sa o Vas aj po operacii. Nevahajte mu zavolat.
chirmed
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň, operovaná som bola v septembri rok 2009. Mám gulaté implantáty, 260ml pod sval, rez bol vykonaný z podpažnej jamky. Prsia sú perfektné, majú dokonalý tvar a vyzerajú veľmi prirodzene Týmto chcem vzdať hold užasnému chirugovi dr.Červeňovi z Novamedu. Prsia som mala zo začiatku asi tak 3-4 mesiace necitlivé, rovnako aj okolie pod pažou.Teraz sa všetko zlepšilo. Jediné čo ma trošku trápi je občasné svrbenie v okolí jazvy a okolí pŕs. Nieje to nič strašné, ako to príde aj odíde, len sa chcem spýtať, či to nieje nejaká alergia na implantát, ktorej sa trochu obávam, alebo existuje nejaké iné vysvetlenie. Na kontrole som bola naposledy pri výbere stehou, čo je veľmi dávno. Do BB to mám daleko, preto chcem skúsič ísť na mamografiu v mojom meste....možno sa mi uľaví. Chcem počuť Váš názor. Ďakujem pekne :)
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?