Dobrý deň,
pred rokom som podstúpila augmentáciu.Mala som prsia naozaj slabé jednotky.Implantáty mám 325ml, eurosilikony,anatomický tvar.Niesom spokojná s ich tvarom, mám ich veľmi od seba. Medzi prsiami mám veľkú medzeru /aj 5cm/ a ani podprsenka mi ich nedá dokopy.Chcela by som sa opýtať, kebyže mám väčšie implantáty či by som ich mala viac pri sebe?Nemôže zato zlé uloženie pri operácii? Alebo neboli by lepšie v tom prípade guľaté implantáty? Možnože tie by dali prsia viac k sebe.
tvar prsníkov po augmentácii
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Mona
Visitor
Príspevkov: 4 Visitor
12.03.2010 09:41
Odosielanie
MUDr.Helena Ježovitová
Visitor
Príspevkov: 46
Visitor
Príspevkov: 46
Dobrý deň,
vloženie implantátov pod žľazu je klasická technika.Pre toto vloženie je typické,že prsia časom poklesnu nadol a do strán podľa gravitácie,lebo koža je veľmi poddajná.Rýchlosť tohto procesu závisí od pevnosti kože a veľkosti implantátov.Čím sú väčšie,tým je proces deformácie rýchlejší.Ak plánujete do budúcna zpopakovanie augmentácie,dajte si vložiť implantáty pod sval,ktorý ich drži v dokonalej polohe prakticky neobmedzene dlho.
13.03.2010 18:11
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?