Dobry večer,som po augmentacii par tyždnov a stale neviem, kde mam presne uložene implantaty, nakolko sa mi lekarka čo ma operovala vyhyba.Na konzultacii sme sa dohodli, že mi implantaty bude davať pod sval.Tak som aj žiadala.Po operacii ma doktorka neinformovala o zmene uloženia implantatu.Dočitala som sa to až v prepuštacej sprave, že su uložene subglandularne subfascialne.Môže mi niekto vysvetliť čo to znamena?Prsia som mala dosť povisnute od kojenia.Mam nagor,okruhle.
Zmena uloženie implantátu
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
cory
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
01.04.2011 21:03
Odosielanie
Dobrý večer,
predoperačné plánovanie uloženia implantátov býva v niektorých prípadoch len orientačné, definitívna vhodná poloha sa určí až priamo pri operácii. Svalová fascia je tuhý obal svalu, nachádzajúci sa pod prsnou žľazou. Implantát uložený subfasciálne je uložený pod týmto svalovým obalom, je to vlastne akýsi tretí spôsob umiestnenia implantátov. Najdôležitejší je však dobrý pooperačný výsledok a nie spôsob uloženia implantátov.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
02.04.2011 22:59
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?