dobry den
mam jeden velky problem
-velke prsia 100D.roky ma boli krk ,chrbat mam kvoli velkosti a hmotnosti prs ohnuty a bolestivy
chcem sa opytat-ci je mozne,aby tento zakrok preplatila moja poistovna-spolocna zdrav.poistovna-
ako mam postupovat,keby som sa rozhodla na tento zakrok, myslim tym zmensenie prsnikov. a jeste by to nemalo byt v mieste bydliska
dakujem.
velke prsia
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Príspevkov: 167
v pripade zdravotnej indikacie, ktora u vas zrejme nastala, by tento zakrok mala hradit zdravotna poistovna. kazdopadne ak by ste sa rozhodli pre jednoduchsiu cestu, radi vas privitame v nasom centre v kosiciach
Basic member
Chirurgia
Neurochirurgia
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 4
Dobrý deň Kika,
neviem, kde bývate, takže v tomot probléme Vám neporadím, ale pokiaľ máte zdravotné problémy v dôsledku veľkých prsníkov z chrbticou, je potrebné aby ste navštívla pracovisko plastickej chirurgie s doporučením od ortopéda alebo neurológa, najlepšie od oboch, že Vaše problémy vyplývajú práve z veľkej hmotnosti prsníkov t.j. že Vám odporúčajú redukčnú mammaplastiku. Vaše problémy by mali byť podložené aj rtg nálezom na chrbtici a mali by ste absolvovať mammagrafiu alebo USG vyšetrenie prsníkov.
S pozdravom,
MUDr. Peter Chovan
p.chovan@stonline.sk
( Bratislava)
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?