Velkost implantatu

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Velkost implantatu

Dobry den.V blizkom obdobi by som si chcela dat zvacsit prsia.Zvazujem to dlhsiu dobu,ale uz som pevne rozhodnuta a preto som citala mnoho diskusii a clankov.Chcela by som sa opytat aku velkost implantatu by ste mi doporucili,nakolko v diskusiach sa tie velkosti lisia,samozrejme,ze konecne rozhodnutie necham na lekara,ale rada by som vedela nazor viacerych.Mam vysku 165 cm a vahu 45 kg,uz mam jedno dieta,takze mi prsia upadli a velkost pdprsenky nosim 70A.Vopred velmi pekne dakujem za Vase odpovede.

17.10.2009 13:20

Odosielanie

Odpoveď naVelkost implantatu / 17.10.2009 13:20

Dobry den. Podla vysky a vahy sa neda ani orientacne
urcit Vasa velkost, ale trendy su take, ze pod 240 ml sa idemalokedy. Smerodajny je obvod hrudnika a charakter tkaniv v oblasti buducich implantatov. Pri konzultacii Vam chirurg pomocou externych sizerov naznaci predpokladanu velkost prsnikov a zladite si svoje ocakavania s navrhnutymi moznostami.S pozdravom Dr.Cerven.

19.10.2009 09:06

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den janka,
ako ste si uz iste vsimli, na tieto otazky maloktora z vas dostane priamu, presnu a definitivnu odpoved na tomto fore. V 100% pripadoch je nevyhnutna osobna konzultacia a vzajomna komunikacia s vybratym chirurgom. Preto vam odporucam najprv sa rozhodnut pre pracovisku/chirurga, prejst to s nim a potom pripadne skusit ziskat este aj iny nazor ineho chirurga - ide o vase prsia - vase telo, takze vobec nie je nezvycajne ak pojdete na konzultaciu aj do viacerych centier.
dr.horvath

19.10.2009 10:00

Dobry den,
Vo Vasom pripade je potrebna osobna konzultacia, aby som mohol odporucit velkost implantatov. Konzultacia je bezplatna a nezavazna. V pripade zaujmu nas prosim kontaktujte na interklinik@interklinik.sk alebo na t.c.0905 480 848. Dakujeme. S pozdravom,
Mudr.Hedera

20.10.2009 08:53

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?