Dobry den.V blizkom obdobi by som si chcela dat zvacsit prsia.Zvazujem to dlhsiu dobu,ale uz som pevne rozhodnuta a preto som citala mnoho diskusii a clankov.Chcela by som sa opytat aku velkost implantatu by ste mi doporucili,nakolko v diskusiach sa tie velkosti lisia,samozrejme,ze konecne rozhodnutie necham na lekara,ale rada by som vedela nazor viacerych.Mam vysku 165 cm a vahu 45 kg,uz mam jedno dieta,takze mi prsia upadli a velkost pdprsenky nosim 70A.Vopred velmi pekne dakujem za Vase odpovede.
Velkost implantatu
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobry den. Podla vysky a vahy sa neda ani orientacne
urcit Vasa velkost, ale trendy su take, ze pod 240 ml sa idemalokedy. Smerodajny je obvod hrudnika a charakter tkaniv v oblasti buducich implantatov. Pri konzultacii Vam chirurg pomocou externych sizerov naznaci predpokladanu velkost prsnikov a zladite si svoje ocakavania s navrhnutymi moznostami.S pozdravom Dr.Cerven.
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den janka,
ako ste si uz iste vsimli, na tieto otazky maloktora z vas dostane priamu, presnu a definitivnu odpoved na tomto fore. V 100% pripadoch je nevyhnutna osobna konzultacia a vzajomna komunikacia s vybratym chirurgom. Preto vam odporucam najprv sa rozhodnut pre pracovisku/chirurga, prejst to s nim a potom pripadne skusit ziskat este aj iny nazor ineho chirurga - ide o vase prsia - vase telo, takze vobec nie je nezvycajne ak pojdete na konzultaciu aj do viacerych centier.
dr.horvath
Dobry den,
Vo Vasom pripade je potrebna osobna konzultacia, aby som mohol odporucit velkost implantatov. Konzultacia je bezplatna a nezavazna. V pripade zaujmu nas prosim kontaktujte na interklinik@interklinik.sk alebo na t.c.0905 480 848. Dakujeme. S pozdravom,
Mudr.Hedera
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?