vhodna velkost a tvar?

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

vhodna velkost a tvar?

Dobry den, bola som na konzultacii asi pred tyzdnom a doktor mi odporucil anatomicke implantaty, rez pod prsnikom, objem 240-280 ml, vyssi profil. Mam 162 cm asi 43 kg, prsia mam take male jednotky, obvod pod prsiami asi 70 cm.
Chcela by som sa spytat aky je rozdiel medzi tymi 240ml a 280ml, myslim aky bude konecny vysledok pri oboch variantach. A aka bude asi konecna velkost mojich prs, nechcem ich mat umelo velke, ale ani prilis male a kedze som si citala rozne diskusie, kde dievcata spominaju implantaty 300ml a viac, obavam sa, aby tie moje vyzerali pekne k mojej drobnej postave.

Dakujem

23.02.2010 18:46

Odosielanie

Odpoveď navhodna velkost a tvar? / 23.2.2010 18:46

Dobry den
velmi tazko odpovedat konkretne na tuto otazku, vo vseobecnosti plati ze velost implantatov je vysledkom dohody medzi klientkou a operaterom, kompromisom medzi ocakavaniami a moznostami. podstatne je aby ste doverovali operaterovi, ktoreho ste si vybrali, ludia na forach vas nevidia, nevidia aky mate tvar prsnikov, aku mate elasticitu koze, kolko podkozneho tuku, aka velka je zlaza. Ak mate pocit neistoty, chodte na viac konzultacii a skuste si podla toho urobit obraz.
s pozdravom
Dr. Kacmar
chirmed

24.02.2010 12:38

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?