Vloženie implantátov cez pazuchu

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Vloženie implantátov cez pazuchu

Dobrý večer, chcem sa spýtať, či na každej klinike je možné vloženie implantátov cez oblasť pod pazuchou. Je možné, že sa to niekde nerobí, resp.nejaký pán chirurg to nemá zaužívané? Bojím sa tých jaziev pod prsiami, ak by mi vložili implantáty práve tade. Aký veľký rez je potom pod pazuchov a hojivosť by mala byť snád v poriadku.
Ďakujem za odpoveď a váš čas.

19.12.2011 13:04

Odosielanie

RE: Vloženie implantátov cez pazuchu

Pazuchový prístup vykonávame casto, pozrite si nasu galériu na www.plastickachirurgia.eu fotiek pred a po pazuchovým prístupom.Rez je presne v pazuche, dlzky 4,5 az 5 cm. S pozdravom Dr. Jurášek

19.12.2011 14:10

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Ďakujem za odpoveď. Neviem či sa mi to iba zdá, ale implantáty cez pazuchový prístup sú dosť malé. Ani jeden z tých obrázkov sa mi nepáči :( narozdiel od galérie kde boli implantáty vložené rezom pod prsiami. Ak chcem vačšie implantáty tak si treba radsej zvoliť rez pod prsiami ? Ďakujem.

20.12.2011 02:12

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Ano, v zasade je to tak. Pri vacsích implantátoch sa musite "zmierit" s rezom v podprsnikovej ryhe. Pri pazuchovom pristupe osobne neprekracujem objem 300ml. S pozdravom Dr.Jurášek

20.12.2011 07:50

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (1)

Dobrý deň !
Pazuchový prístup používam 18 rokov, je možný a vhodný väčšinou u plochých pacientiek s malými prsiami a práve s pazúch je potom možné vložiť aj väčšie implantáty, ktoré by inak spôsobovali tlak a ťah v podprsníkovej rýhe a jazva by bola nepekná a viditeľná. Chirurgovia , ktorí tento prístup nevyužívajú, lebo s ním nemajú skúsenosti , vám ho zrejme nebudú odporúčať, ale ak je pacientka vhodná, je tento prístup z mojho pohľadu najestetickejší, lebo samotný prsník vyzerá ako bez chirurgického zásahu. Jazva v pazuche sa hojí bez ťahu - teda veľmi jemne. Veľkosť samotných implantátov závisí od anatomických pomerov a rozmerov hrudníka. Bežne vkladáme 400 až 450 ml, je možné vkladať okrúhle aj anatomické implantáty. V prípade záujmu o ešte väčšie sa to robí s odstupom času a je to možné opäť s pazuchy.
S pozdravom MUDr. Červeň

21.12.2011 09:41

Kvalitné  (26)    Nekvalitné  (8)

Dobrý deň pán MuDr. Červeň.
Veľmi ste ma potešil, pravdepodobne sa objednám na osobnú konzultáciu k vám. Ja som nikdy nemala veľké prsia, ale svoje dve deti som kojila každé takmer rok....a teraz mam veľa kože a miesta. Mám ujasnenú veľkosť aj predstavu. Chcela by som sa pohybovať okolo 425 ml okruhle vysoký profil, pod sval. Najlepsie z pristupom podpazuchou, ak sa inak neda, tak teda s jazvou pod prsiami. Som vysoka 174 cm a proporcne si myslím, že to bude vhodné aj k bokom,zadku,atd... Ale ako vravíte, to treba vidieť osobne. Veľmi si vážim, že človeka neodpísu ako "na páse" ale že sa hladajú možnosti k obojstrannej spokojnosti a samozrejme k bezpečnému zákroku. Ďakujem vám.

21.12.2011 10:10

Kvalitné  (13)    Nekvalitné  (0)

Pekny den, u nas na klinike vkladame implantaty rezom pod prsnikom, je to najbezpecnejsi sposob.
s pozdravom Esthetic

21.12.2011 10:05

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (13)

Dobrý den, dakujem za odpoved. Najbezpečnejsí z akého pohladu ? Ze sa najlepsie umiestni tam kam má a nehrozí zvlnenie či posun ?
Ďakujem.

21.12.2011 11:00

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (7)

Dobrý deň pani doktorka, Vaša odpoveď ma zaujala, chystám sa na zákrok a práve tejto metódy som sa obávala, Váš názor je teda, že je to dobrý spôsob?? Hojenie je jednoduchšie ako pod pazuchou??
Pekne ďakujem

25.01.2012 12:19

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (6)

dobry den,mam zaujem o zvacsenie prs na vasej klinike,cchcela by som blizsie info,myslim ze to robi pan doktor červen?chcem sa spytat ako dlho sa to hoji,ci ostanu aj jazvy?a v pripade ze by som mala babätko ci sa da kojit?

01.04.2012 21:19

dobry den .som objednana na augmentaciu ale v prsniku mi cez usg ultrazvuk nasli cystu velkosti 7mm ..mam sa odhlasit z augmentacie alebo ako to mam riesit prsni ma stale pobolieva .

24.05.2012 20:06

Dobrý deň,
doporučujem Vám, aby ste s výsledkom sonografického vyšetrenia konzultovali svojho plastického chirurga. Ten po zvážení Vášho stavu doporučí vhodný postup.

S pozdravom,
MUDr. Imrich Kováč
Avelane clinic

25.05.2012 10:53

Dobrý deň, zdravotné hľadisko by malo byť vždy na prvom mieste, Preto je vhodné pred každou operáciou prsníkov absolvovatˇ sonografiu eventuálne mamografiu prsníkov. Vo Vašom prípade malá cysta nie je kontraindikáciou k augmentácii, a ak je to nutné je ju možné počas operácie aj odstrániť a odoslať na histologické vyšetrenie.

25.05.2012 10:54

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?