Aky mate prosim vas nazor na značku silikonových implantatov Mentor? Su tak isto kvalitne ako napr Eurosilikony? Alebo lepšie? Dakujem za odpoveď
značka implantatov
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Neexistuje akysi rebricek kvality implantatov.Kazda znacka ma svojich fanusikov medzi chirurgami,ktori sa rozhoduju najma na zaklade svojich osobnych skusenosti s danou znackou.
S pozdravom
MUDr.Jozef Hedera
Dobry den. Je pekne, ked sa klientky zaujimaju aj o znacku implantatov. Trvam vsak na tom, ze vsetky znacky implantatov ponukanych na Slovensku musia byt u nas schvalene a splnaju vsetky podmienky kvality. Kazdy lekar pouziva urcitu znacku -jednu dve a tu si zrejme preferuje. Je velmi nekorektne ked niekto tvrdi,
ze implantaty ktore pouziva on su najlepsie a ine su horsie. To akoze ja som blbec, ktory pouziva cenovo najdostupnejsie implantaty?Je predsa jasne, ze si nebudem kazit pracu horsimi implantatmi. Kvalita nesuvisi
s cenou. Ani plasticky chirurg, ked ma najvyssie ceny za operacie nemusi byt ten naj.Hvorim-nemusi, nechcem sa nikoho dotknut. Dolezite je to, ake zaruky poskytuju firmy a ako sa stavaju k pripadnym reklamaciam. S pozdravom Dr. Cerven.
Visitor
Príspevkov: 1
Dobry vecer pan doktor.
ja len dufam,ze tie eurosilikony nie su plnene silikonom pouzivajuci sa do aut, ako vypukol ten skandal, ze francuzke implantaty su velmi skodlive a sposobuju rakovinu.
Visitor
Dobrý deň, pán doktor, chcem sa spýtať čo hovoríte na implantáty značky Nagor. Pani doktorka mi povedala, že na prácu pri týchto implantátoch nedáva záruku, iba pri Mentoroch. Mám v prsníku vodu, momentálne to riešim, mám 1 rok po operácii, bola som na ultrazvuk a čakám na výsledky magnetickej rezonancie, pani doktorka tvrdí, že nie som akútny prípad napriek tomu, že sa mi prsník vzäčšil asi na č. 8 a už mám opuchnuté aj pod pazuchou a pri kľúčnej kosti. Vraj si celý zákrok budem musieť uhradiť sama - 800 EUR a ak chcem vymeniť implantát tak +900 EUR. Je tento postup naozaj správny? Veľmi pekne Vám ďakujem za skorú odpoveď.
Visitor
Príspevkov: 2
viky, ozvi sa mi na taminecka@gmail.com, ja mam podobny problem. ďakujem
| Basic member |
Príspevkov: 167
Dobry den,
na takuto otazku je velmi tazka odpoved, samozrejme existuju rozdiely medzi znackami, ale ani nie tak v kvalite ako skor v tvare, povrchovej uprave atd. pre kazdu individualnu klientku moze byt vhodne nieco ine, v zavislosti od jej ocakavani a moznosti chirurga a tvaru a velkosti prsnikov. preto niekedy chirurg odporuci inu znacku nez by si klientka predstavovala prave z tychto dovodov, neda sa vsak povedat ze by boli niektore z nich kvalitnejsie - pokial zostavame pri znackach mentor resp. eurosilikon.
chirmed
Visitor
Príspevkov: 2
Pisete,ze znacky silikonov su rovnake,ze niesu ziadne kvalitnejsie...tak preco su znacky Mentor,Mc ghan a Nagor cenovo drahsie ako ine?Dakujem.
Prajeme vam dobry den,
tak, ako existuje rozdiel v cene implantatov, je rozdiel i v kvalite. Na druhej strane, vsetky implantaty, ktore su na slovensku implantovane resp maju svoje zastupenie a vkladaju ich certifikkovani plasticki chirurgovia presli schvalenim ci uz v EU, ale takisto i na slovensku. Ak sa zvlast pytate na znacku mentor, urcite je mozne ju zaradit k implantatom kvalitnym. S pozdravom, dr.D.Guba,PhD, Odd.plast.chirurgie, Bratislava.
V klinickej studii, kde boli porovnavane dane dve firmy vyrobcov
implantatov a nasledne komplikacie a subjektivne pocity pacientiek po zvacseni prsnikov, sa nepreukazali vyrazne rozdiely v pooperacnych komplikaciach, ale male percento pacientiek (menej ako 10 percent), hodnotilo svoje prsniky tvrdsie na pohmat ako ocakavali pri firme eurosilikone. Nie je preto mozne dokonale rozlisenie medzi obomi vyrobcami implantatov.
Visitor
Dobry den chcela by som sa opytat ci su lekari povinny vracat implantaty ktore boli vymenene za ine lebo stalo sa mi ze mi neboli vratene udajne boli ako nove ,neposkodene ale omylom sa vyhodili no teraz nemozem verit ze mam v tele implantat znacky eursilikone lebo ziadnu plastovu karticku?o ktorej hovorili v televizii som nedostala iba lekarsku spravu s nalepkami na ktorych su ciarove kody dalo by sa zistit ci mam v mojom tele implantat dannej znacky dakujem za odpoved
prajeme vam dobry den,
kazda pacientka po operacii prsnikov obdrzi kartu o type implantatov, resp jej kopiu, original je zalozeny v nasom operacnom zazname. Je to bez ohladu, o aky typ a znacku implantatov sa jedna. S pozdravom, dr.D.Guba, PhD, Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?