zvacsenie

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

zvacsenie

Dobrý večer. Práve včera som sa objednala u pána doktora Červeňa na konzultáciu. Bola som tak rozrušená,že som sa zabudla opýtať, čo všetko je potrebné si doniesť. Treba aj nejaké vyšetrenia si dať urobiť? A ešte by som sa chcela opýtať po akej dobe od konzultácie sa zrealizuje operacia? Som objednaná na 9. apríla a mám dosť obavy,že mi to vyjde akurát na leto,čo nechcem,lebo mám malého syna a ten si vodu neodpustí a nechcem chodiť práve vtedy zafačovaná. Ďakujem za info.

24.02.2010 22:32

Odosielanie

Odpoveď nazvacsenie / 24.2.2010 22:32

na konzultaciu nepotrebujes ziadne vysetrenia,staci prist a tam sa uz vsetko potrebne dozvies.u pana doktora je dlhsia cakacia doba,cca 2-3 mesiace od konzultacie,ale niekedy sa da aj skor,ak ma pan doktor nejaky volny termin v skorsej dobe.vybrala si si velmi dobre a cakat sa urcite oplati.

28.02.2010 17:16

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

baja777, máš osobnu skusenot?

12.03.2010 06:08

ano,mam vlastnu skusenost s panom doktorom červenom.som uz dva mesiace po operacii a som velmi spokojna.pan doktor je uzasny...

12.03.2010 09:27

Dobry den, dobre vam odpisali, nepotrebujete nic, kazdopadne sa mozete o vsestkom informovat u sestricky Zuzany na c.t. 048 4399 156, S pozdravom Cerven.

08.03.2010 14:06

Mila baja, tesim sa, ze si spokojna. Kolko casu potreboval Tvoj organizmus na rekonvalescenciu a aky dlhy bol Tvoj pobyt po OP na kinike + co Ta OP stala nakomplet? Vsetko je do dnesneho dna bez problemov?

17.03.2010 05:59

RE: zvacsenie

Dobrý deň prajem,chcela by som podstúpiť zväčšenie prsníkov. Chcela by som sa informovať, či je možné tesne pred a počas zákroku užívať liek Vesicare, od narodenia mám problém s hyperaktívnym močovými mechúrom a užívam tento liek príležitostne, napríklad na dovolenke alebo pred dlhým cestovaním, aby som nemala pocit nutnosti častej návštevy toalety. Nemôže tento druh lieku nejakým spôsobom skomplikovať žákrok ako napríklad užívanie antikoncepcie? Za odpoved vopred veľmi pekne ďakujem, s pozdravom Petra

03.12.2010 15:34

RE: RE: zvacsenie

Dobrý den,

prosíme obraťte se na Vašeho operatéra, který se k vhodnosti užívání tohoto léku vyjádří konkrétně. Je možné toto konzultovat také s Vaším ošetřujícím internistou, který bude provádět předoperační vyšetření.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

08.12.2010 11:16

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?