Zvacsenie po kojeni

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Zvacsenie po kojeni

Dobrý deň, v skoro 40 rokoch a po kojení 2 detí som rozhodnutá niečo urobiť so svojimi prsami. Som štíhla, podprsenka 75 B. Nejde mi o nejaké extra zväčšenie, skôr vyzdvihnutie a zpevnenie prs. Kvôli menšej viditelnosti by som radšej chcela rez bradavkou. Prosím o doporučení vhodného postupu a informacie o aktuálnych čakacích dobách na konzultacie a operacie, dakujem.

28.10.2008 10:06

Odosielanie

Odpoveď naZvacsenie po kojeni / 28.10.2008 10:06

ahoj,našla som dnes Tvoj príspevok a rozhodla som Ti odpovedať a povzbudiť Ťa v rozhodovaní. mám 45 rokov a som čerstvo po operácii 4 dni.Mám ich vložené cez dvorec 320 ml. Mala som ich malé ovislé a teraz sú peknučké a vôbec to nebolí. Mala som zavedené drény v oboch prsnikoch pre pripadné vytekanie hnisu, brala som infúzne ATB,aj od bolesti, potom už ústami a dostala som všetké lieky aj domov.Na klinike som bola 24 hod. čize celú noc až doobeda druhého dňa. ničoho sa neboj neľutuj ani peniažky,Ty predsa za to stojíš,nie? mňa to vyšlo na 64500 sk. držim Ti palce ozvi sa mi.

02.11.2008 12:27

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Ahoj mohla by ste mi povedat,kde ste bola na operacii?Pretoze mne hocikde na konzultacii vzdy povedali cenu okolo 80-90tisic.Dakujem

06.12.2008 12:56

Otázne je do akej miery sú prsia previsnuté- nie vždy je vhodné riešiť stav len implantátmi- ale to sa dá potvrdiť až pri osobnej konzultácii. 1 z prístupov je aj okolo dvorsa, čo sa tiež preberá pri konzultácii.
Neviem či sa riadite podľa toho, že chcete ísť na pracovisko, kde sa nečaká vôbec, alebo dlhšie. Je to na zamyslenie. Ale nedá sa riadiť len podľa toho.
Ďalšie informácie na č.t. 048 4399 156. S pozdravom
Dr.Červeň.

14.11.2008 15:24

Dobrý većer
Aź dnes som naśla Váś email. Na operácii som bola doma v Kośiciach, klinika Chirmed, Dominikánske námestie, Kośice. Som práve 6-týźdńov po operácii, teraz som bola na kontrole.Som spokojná,prsniky sa mi páćia.Sú anatomického tvaru 320ml a kĺudne by som si teraz dala aj 350ml lebo by to vôbec nebolo veĺa.Ak budete eśte chciet niećo vediet kĺudne sa mi ozvyte.

13.12.2008 17:26

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?