Dobry den, chcela by som sa informovat ako to je pri zvacseni prs implantatmi. Planujem toto zvacsenie, ale nedavno mi nasli v prsniku fibroadenom o velkosti 1,2x0,6cm, chcela by som sa poradit, ci je potrebne ho najprv dat vybrat a az tak podstupit augmentaciu, resp. ci je mozne aj s takymto utvarom absolvovat zvacsenie prs. Dakujem
Zväčšenie prsnikov a fibroadenom
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Mila Sofia,
principialne pritomnost fibroadenomu nie je kontraindikaciou k augmentacii (pod sval). Neuvadzate jeho lokalitu, co je tiez dolezite z hladiska jeho dostupnosti. Navyse otazkou do diskusie ostava jeho pripadna verifikacia pred samotnou operaciou (biopsiou) resp. v priebehu operacie (exciziou) a naslednym histologickym vysetrenim. Preberte vsetky moznosti s Vasim buducim operaterom.
S pozdravom,
dr. skulavikova
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý večer.
Je možné urobiť obidva výkony súčasně,ale vezmite na vedomie,že každý útvar v prsníku by mal byť min.dokladně vyšetrený a ideálny stav je,keď kozmetický výkon na prsiach sa robí v jednoznačně zdravom teréne.
Hodne šťastia.
prajeme vam dobry den, Fibroadenom, ako uvadzate, nie je kontraindikaciou pre augmentaciu. Potrebujeme samozrejme istu sumu vysetreni pred operaciou, ale v principe operacia je mozna. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, telefonicky, 0903 478 339.
S pozdravom, Dr D Guba, PhD, primar odd plast chirurgie ULK, Bratislava
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?