dobrý den,
chcela som sa opýtať na zväcsenie prsnikov implantatmi po porode.mam pol rocnu dcerku uz ju nekojim cca 2 mesiace. moje prsia su opat take ako pred tym (cize v podstate ziadne) uz davno uvazujem o platickej operacii no neviem ci by ste mi to odporucili zamyslat sa nad tym uz teraz alebo mam este pockat?
Dakujem :)
Zväcsenie prsnikov pol roka po porode
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
Dobry den,
operaciu prsnikov odporucame najskor 9 mesiacov po skonceni kojenia. Nasa klinika Vam moze ponuknut konzultaciu s plastickym chirurgom, kde mate moznost konzultovat Vas problem osobne.
Predmet osobneho pohovoru s plastickym chirurgom spociva v upresneni estetickeho osetrenia, cenovej relacii, zhodnoteni zdravotneho stavu buduceho pacienta, doba rekonvalescencie, termin osetrenia a podobne.
Konzultacie prebiehaju kazdy utorok a stredu popoludnia. Su spoplatnene 20 eur, tato suma sa potom odpocitava z ceny zakroku.
V pripade zaujmu na kontaktujte.
S pozdravom,
team INTERKLINIK
0421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý večer.
Min.6,ideálne 12 mesiacov od ukončenia kojenia.V prípade,že sa rozhodnete pre našu kliniku,objednať sa možete telefonicky na recepcii kliniky.Majte pekný večer.
www.perfectclinic.cz
Prajeme vam dobry den, minimalna doba je cca 6 mesiacov od skoncenia dojcenia, len vo vynimocnych pripadoch pri hypoiplastickych prsnikoch snad o nie nieco skor. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
s pozdravom, dr D Guba, phd, prim odd plast chirurgie ULK, Bratislava
Visitor
Príspevkov: 1
dobry den mam 1,5 rocneho syna no uz dlhsie nekojim ale chcela by som si dat implantaty kedze ...
chcela by som sa opytat ak si si dam spravit potom mozem este niekedy kojit ked budem mat dieta alebo nie?? a ci to vyziada hospitalizaciu alebo noie.
velmi pekne dakujem
S pozdravom VIRAG
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
Po zväčšení prsníkov je možné kojiť, avšak je potrebné rátať s tým, že tvar a vzhľad prsníkov sa zmení. A kvôli kojeniu po zväčšení prsníkov Vás hospitalizovať určite nikto nebude. Nie je na to dôvod, pretože pri opatrnej a šetrnej operačnej technike sa mliečna žľaza nepoškodí.
S pozdravom a prianím pekného dňa
MUDr. Ján Švehlík
Dobry den,
co sa tyka kojenia po zvacseni prsnikov, pri nasej metode pouzitia vlastneho tuku a kmenovych buniek II.generacie to je uplne v poriadku. Nakolko sa nezasahuje do mliekovodov a neposkodi sa ani mliecna zlaza je kojenie uplne bezproblemove. Pri tejto metoda Vam zaroven nehrozia ani ziadne zdravotne rizika spojene so silikonovymi implantatmi. Nie je tu potreba ziadnej hospitalizacie ako pri silikonoch.Vasa fyzicka aktivita po zakroku s pouzitim kmenovych buniek nebude obmedzena a hned na 2-3 dni mozete normalne plnohodnotne fungovat. Pokial by ste mali zaujem dozvediet sa viac o nasich metodach navstivte prosim nase stranky www.medicomvip.sk alebo pripadne volajte na nas hot-line 0948 13 18 13
Prajem prijemny den
s pozdravom
MUDr.Martin Simkanin
klinika modernej liposukcie
MedicomVIP
Pekny den , cca pol roka az rok po skonceni kojenia je mozne zvacsovat prsniky silikonovymi implantatmi a nasledne v pripade dalsej gravidity je mozne kojenie .
Je treba prist na konzultaciu.
S pozdravom Esthetic
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?