Rizika zväcsenie prsnikov v mladom veku

(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))

Rizika zväcsenie prsnikov v mladom veku

Dobry vecer,
som 18-rocna slecna a mam strasne male poprsie. Vo veku trinastych rokov mi prestalo rast poprsie a strasne ma trapi ze ostalo take male a deforemne. I ked som pocula ze nie kazdy lekar suhlasi s augmentaciou v takom mladom veku som si uz nasetrila velku ciastku sumy operacie . Preto som sa vas chcela spytat ze ake su rizika v mojom veku? Je pre mna este pri skoro? A je mozne ze lekar odmietne zväcsit mi poprsie?
Prosim o pomoc

13.09.2011 20:29

Odosielanie

RE: Rizika zväcsenie prsnikov v mladom veku

Dobrý večer bambulka111
Vo Vašom veku nie je riziko augmentacie prsníkov o nič vačšie ako neskor.
Je len na Vás,kedy úpravu poprsia podstúpite,ste už plnoletá.
Ano,je to možné,že Vás može plasticky chirurg odmietnúť operovať.Má na to plné právo a može mať x dovodov.
Podstatné vo Vašom probléme je ale to,čomu hovorite "deforemne".Píšete,že od veku 13 rokov zostali Vaše prsia malé a sú deformované.Z toho by sa dalo usúdiť,že asi máte prsia tuberozného tvaru a nie každé,takto konfigurované prsia sú augmentovateľné bez súčasnej modelácie žľazy a kožného krytu.Vyhľadajte prosím pracovisko plastickej chirurgie,kde Vám chirurg na základe vyšetrenia navrhne,doporuči optimálne riešenie.
Veľa šťastia.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz

13.09.2011 21:21

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Mila Bambulka,
nemyslim si, ze by Vam nejaky plasticky chirurg odmietol urobit operaciu len kvoli Vasmu veku, mate uz 18 rokov a to je vek, ktory splna jak legalne tak profesionalne hladisko. Augmentaciu podstupuju dokonca mladsie slecny, ktore si zvolili karieru modelky. Takze Vas potesim, urcite to pre Vas nie je priskoro.
Rizika operacie nie su zavisle od veku, aj ked su ciastocne rozdiely medzi zenami, ktore este nerodili a tymi, ktore maju za sebou uz viacnasobne materstvo.
Podrobne budete o nich hovorit s Vasim potencionalnym operaterom v ramci konzultacie.
Ak mate vazny zaujem, navrhla by som Vam, aby ste mi poslali Vase fotky, ale kedze ste uviedli Vieden ako svoj region, mozeme sa vidiet i osobne, kedze vo Viedni mam svoju ordinaciu. Viac o mne a mojej praci si mozete precitat prave v nemeckej verzii.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik

13.09.2011 23:14

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Prajeme Vam dobry den, Po dovrseni plnoletosti je mozne pristupit k operacii prsnikov- ich augmentacii.Je potrebne Vas vsak vidiet, posudit stav, a samozrejme zhodotit tar prsnkov, ktore uvadzate, ze su deformovane.
Ak mate zsaujem o konzultaciu, mozete sa ozvat bud spatne mailom, alebo priamo, tel> 0903 478 339.
S pozdravom, dr.D Guba, Odd.plast chirurgie, ULK, Bratislava

14.09.2011 10:27

ahoj, ja som si nechala tiez robit silikony velmi mlada (19 som mala) ale znova by som si ich uz nedala...su teraz ovela modernejsie metody. Ja by som si zvolila teraz zvacsenie vlastnym tukom a kmenovymi bunkami, skus si este rok pockat a nasetrit peniazky na kvalitny zakrok ;) maj sa pekne zatial, Lucka

27.10.2011 20:20

Pekny den , urcite je vhodne este toto vsetko zvazit. U nas na klinike sa casto stretavame s poziadavkou zavcsenia poprsia v mladom veku. Dnes uz dievcata rodia cca v 30 roku zivota , takze este sa da uzit peknych prsnikov. Treba sa objednat na odbornu konzultaciu, kde vam lekar vysvetli vsetky vyhody a nevyhody tejto operacie. Existuje aj moznost zvacsenia prsnikov kyselinou hyaluronovou, vlastnym tukom / ide vsak o vstrebatelne veci/.
Objednajte sa na konzultaciu na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404
Tesime sa na stretnutie u nas na klinike.
S pozdravom Esthetic

28.10.2011 09:11

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?