dobry den chcela by som vediet aka je cena za konzultaciu u doktora ohladom zv.prsnikou a ako sa objednat dakujem
zvecsenie prs
(Diskusia k téme Zväčšenie prsníkov (Augmentácia))
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Bratislava
Príspevkov: 1
Konzultacia v nasom zariadeni stoji 15,-€ , prihlasit sa mozete na tel.cisle 0903 77 37 37 kedykolvek.
S pozdravom team Estetic Clinic
Odborné vyšetrenie a konzultácia stojí v našom zariadení 17 Eur. V prípade uskutočnenej operácie u nás, sa Vám táto cena odpočíta z ceny zákroku. Objednať sa môžte mailom, telefonicky alebo osobne.
Visitor
Príspevkov: 7
dobry den este jedna otazočka kolko by ma vysiel priblizne cely zakrok.na konzultaciu sa objednam telefonicky dakujem
Konečná cena v našom zariadení pri voĺbe okrúhlych implantátov je 1898 Eur za všetko.
Visitor
Príspevkov: 7
dobry den obdrzala som vasu odpoved tymto by som sa chcela objednat na konzultaciu mohli by ste mi zaslat termin na moj e mail alebo telefonicky kontakt dakujem s pozdravom
Potvrdzujem termin 5.8. o 14,00hod.
Basic member
Chirurgia
Neurochirurgia
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 4
Dobrý deň, cena za konzultáciu sa pohybuje od 15 - 20 euro, pričom pri zrealizovaní operácie je Vám táto cena odpočátaná od celkovej ceny.
Objednať sa dá na konzultáciu na tel. čísle 0911555342, alebo na p.chovan@stonline.sk.
S pozdravom,
Dr. Chovan
www.lmclinic.sk
Visitor
Príspevkov: 3
Dobry den,pred par mesiacmi som absolvovala operaciu usi a este stale mam dost viditelne jazvy,takze stale nemozem nosit vlasy hore.Chcem sa spytat na pripravok CONTRACTUBEX,je to mast na jazvy ci by som ho mohla pouzivat a ci mate snim skusenosti.Dakujem za odpoved
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?