Augmentácia a napnutie kože medzi prsiami

(Diskusia k téme Zväčšovanie prsníkov)

Augmentácia a napnutie kože medzi prsiami

Dobrý deň,
nedávno som výraznejšie schudla, čo sa prejavilo aj na zmenšení a poklese prsníkov. Čo ma však trápi viac, sú vrásky medzi prsníkmi, ktoré sa mi výrazne prehĺbili. Rada by som vedela, či sa prípadným zvačšením prsníkov vyriešia aj problém s vráskami medzi prsníkmi, teda či dôjde aj k celkovému napnutiu pokožky medzi prsiami. Ďakujem za odpoveď.

23.01.2012 22:24

Odosielanie

RE: Augmentácia a napnutie kože medzi prsiami

prajeme vam dobry den,
predovsetkym je potrebn vidiet , aky stupen ochabnutosti prsniky vykazuju.V principe, po augmentacii prsnikov sa samozrejme koza i v priestore medziprsnom napne.
Ak mate zaujem o konzultaciu, kontaktujte nas prosim na tel cisle, 0903 478 339.
s pozdravom, dr.D.Guba, PhD, Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava

24.01.2012 10:15

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Augmentácia a napnutie kože medzi prsiami

Dobrý den,

doporučujeme osobní konzultaci s plastickým chirurgem, aby vzhledem ke stavu prsou a velikosti doporučených implantátů zhodnotil reálné možnosti zlepšení. Na naší klinice působí zkušení plastičtí chirurgové, vstupní konzultace stojí 500,- a v rámci realizovaného výkonu je tato částka z jeho ceny odečtena. Pro objednání nebo v případě dotazů jsme Vám plně k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

29.01.2012 11:34

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?