Tvár a krk - pokožka

(Diskusia k téme Zväčšovanie pŕs po novom!)

Tvár a krk - pokožka

Dobrý deň.

Mám 38 rokov, chcela by som zjednotiť farbu pokožky tváre a vyrovnať nerovnosti:

- pigmentové fľaky na čele a lícach,
- v poslednom čase veľa tukových útvarov, ktoré vyčnievajú nad povrch,
- rozšírené póry,
- akné na tvári i krku,
- jazvičky po akné,
- začínajúce vrásky (hlavne v oblasti úst),
- začínajúca ochabnosť tváre.

Prosím Vás o radu, aký zákrok mi odporúčate (vrátane cenovej relácie, postupu pri zákroku, dĺžky hojenia ažt.). Najradšej by som absolvovala čo najšetrnejší, neinvazívny zákrok.

vopred ďakujem za Vaše odpovede,

29.10.2009 14:59

Odosielanie

Odpoveď naTvár a krk - pokožka / 29.10.2009 14:59

D.den. Napísali ste velmi širokú otázku, pokúsim sa čo najkratšie a najkonkrétnejšie odpovedať.
pigmentové fľaky, rozšírené póry, akné, jazvičky,ochabnutosť, začínajúce vrásky----dop.ošetrenie frakčným CO2laserom, ošetrenie trvá 1/2hod.-1hod., na ošetrovanú oblasť sa aplikuje anestetický krém 40min pred zákrokom na utlmenie akýchkoľvek bolestí, hojenie pokožky trvá 4-6dní.

pigmentové fľaky- ošetrenie IPL/intenzívne pulzné svetlo/, dĺžka zákroku záleží od veľkosti ošetrovanej plochy, zákrok treba vačšinou opakovať 2-3x, po zákroku je potrebná ochrana pred slnkom, zima je preto najideálnejšie obdobie

akné na tvári- ošetrenie chemickým peelingom:nanášanie glyk.kyseliny na ošetrované plochy,dĺžka ošetrenia 2-10min.,opakovanie 3-4x,výsledok:rovnomernosť, zníženie mazotvornosti, potlačenie akné, vyhladenie malých drobných jazvičiek, uzatvorenie porov.
Prajem krásny deň!!!

21.12.2009 17:44

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?