Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 2. 2014 · Aktualizácia: 12. 9. 2023

2 mesiace po zakroku, 110% spokojnost

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
2 mesiace po zakroku, 110% spokojnost
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som velmi rada, ze som si vybrala kliniku Avelane a pana dr Mladeka, urcite odporucam kazdej zene, ktora zvazuje augmentaciu prs. Pan doktor ma skvely pristup, vsetko vysvetli, trpezlivo zodpovie vsetky otazky, vypocuje si vas nazor, vyjadri ten svoj, poradi a nakoniec vam urobi prsia na mieru:) Naozaj je to na jednej strane vynikajuci odbornik a na druhej ochotny, mily a prijemny clovek. To iste plati aj pre personal na klinike, od recepcie az po sestricky - obrovska pomoc, pooperacna starostlivost na top urovni, hned su pri vas ked potrebujete, stale vas chodia pozerat, velkym benefitom bola aj dvojdnova hospitalizacia, naozaj vsetko all inclusive (nonstop starostlivost, jedlo, izba, vybavenie). Keby som sa mala rozhodnut este raz, pripadne poradit najlepsej kamaratke, jednoznacne klinika Avelane a doktor Mladek. Zakrok som podstupila 27.11. a s odstupom casu (po 2 mes.), ked sa uz prsia usadili a svaly povolili, tak mozem povedat, ze doktor Mladek ma naozaj zlate ruky, svoju pracu odviedol vynikajuco, velkost aj profil silikonu zvolil idealne k mojej postave, s konecnym vysledkom som velmi spokojna, spravil mi pekne a esteticky vyzerajuce prsia, presne podla mojich predstav:) dakujem:)!

3

Komentáre (3)

Ahoj
Tak podla toho co pises si naozaj spokojna.
Fandim ti.Ja uz nad plastikou uvazujem par rokov a trocha sa toho bojim..
A kolko si bola PN po operacii?
Dakujem Katarina
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, Katka, čoho sa najviac obávate? Čo sa týka zobratia si dovolenky - práceneschopná budete približne 10-14 dní, záleží na tom, akú máte prácu. Prvý týždeň po operácii by ste mala byť v kľudovom režime, ale niektoré ženy, čo majú augmentáciu prsníkov za sebou, tu písali, že na 4 deň už vysávala a pod, takže to záleží aj na tom, ako sa budete cítiť. držím prsty, aby ste si dobre vybrala a rýchlo sa zahojila. :) Dúfam, že sa potom podelíte o Vašu skúsensoť tiež :) Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, aj ja som si vybrala dr.Mladeka a kliniku Avelane, aj napriek tomu stale sledujem aj ine kliniky, inych lekarov, uz len kvoli tomu ze mam pocit ze to bude u neho stat velmi vela peniazkov, a kazdy mi hovori, ze urobia to tak aj ini len za ovela menej. Aky typ a vel.si si zvolila? Vies sa podelit o foto pred a po?
michalkova.zuzka@gmail.com
Dakujem prajem vsetko dobre
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Augmentacia prsníkov MUDr. Turkin
Zhruba pred rokom som podstúpila zväčšenie prsníkov a musím povedať, že lepší prístup a kvalitnejšiu prácu som si nemohla ani predstaviť. Pán doktor Turkin je naozaj PÁN doktor. Rovnako spokojná som bola s celým personálom.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.