Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 6. 2014 · Aktualizácia: 24. 9. 2023

odborník vo svojej brandži

Stojí to za to

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
odborník vo svojej brandži
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlhšiu dobu som uvažovala nad modeláciou prsníkov, no nevedela som sa rozhodnúť, akú kliniku, či operatéra si zvoliť. Bol mi doporučený MUDr.Daniel Mládek a klinika Avelane, kde som daný zákrok v dec.2013 podstúpila. S výsledkom operácie som bola spokojná natoľko, že som sa rozhodla v máji tohto roka podstúpiť septorhinoplastiku - opať u MUDr.Mládeka. Jeho profesionálny prístup, rovnako aj starostlivosť personálu a vzájomná komunikácia sú výsledkom dobre fungujúcej synergie, ktorá má meno Avelane. Pre tie/tých z Vás, ktorí plánujete v budúcnosti podstúpiť niektorý zo zmienených zákrokov, jednoznačne odporúčam do procesu Vášho rozhodovania zaradiť aj kliniku Avelane - určite nebudete ľutovať, rovnako ako ja. MUDr.Mládek je príkladom odborníka vo svojej brandži , veľmi príjemný a empatický človek. Prajem všetko dobré a ešte mnoho spokojných klientov. Sylvia :-)

1

Komentár (1)

Dobrý deň Sylvia, som rada, že ste spokojná, viac takýchto milých recenzií. Na základe čoho ste sa rozhodla, že podstúpite modeláciu práve u MUDr. Mládeka a kde ste si zisťovala infomácie o zákroku? Môžem sa spýtať, koľko ste do operácie investovala? Ďakujem a prajem pekný deň, Jana :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.