Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 11. 2014 · Aktualizácia: 6. 9. 2023

Plastika spodneho viečka po operacií oka

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Plastika spodneho viečka po operacií oka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

podstupil som operaciu spodneho viečka po operacií oka.obratil som sa na primara MuDr.Bakosa,ktoreho som doposial nepoznal. Bol som velmi milo prekvapeny jeho pristupom a jednaním s pacientom ako i doporučením so zakrokom a samotnym prevedením zakroku.Touto cestou mu srdečne dakujem, želam vela zdravia a uspechov v praci. Bodaj by bolo viacej takych lekarov a primarov na Slovensku. Vdaka.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, ďakujem za Vašu skúsenosť. Píšete, že ste pána doktora nepoznali, podľa akých kritérií ste si doktora vyberal? Bol ste aj na viacerých konzultáciách? A nakoniec, mal ste nejaké obavy pred operáciou? Ďakujem, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Doktora som si vybral nahodne,nakolko zakrok mi platila zdravotna poisťovna a na sukromnej klinike mi povedali,že taketo zakroky musí pacient platiť sam.Vybral som si ho cez počítač a dohodol som si s ním schôdzku a bol som u neho na viacerych konzultaciach a p.doktor Bakoš bol nesmierne ochotny. Pred operaciou som nemal žiadne obavy lebo som vedel,že idem k lekarovi ktorý sa venuje pacientovi a spraví všetko,aby som bol spokojny čo sa aj stalo. Teraz ked to spomínam na okolí a priatelom taktiež na neho počuvam iba samu chvalu.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.