Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 12. 2014 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Profesionalni pristup a perfektne vysledky

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Spolahlivi, sikovni a prijemni team Dr. Heinrich (Vieden) ponuka program, ktory zmeni zivot. Najprv z pomocou lipocukcie z Mikrokanulamy pripravy telo na chudnutie. Vdaka Mikronalulam, regeneracia je rychlejsia a vysledok effektivnejsi. V dalsom priepehu programu, nastavy pacienta na zivotnu spravu, aby zarucil dlhodoby zmenu. Cely program trva par mesiacov. Personal na klinike odpoveda na otazky ochotne. Profesionalni pristup a perfektne vysledky su samozrejmost.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, Inka. Zaujimavá matóda. Píšete, že program prebieha niekoľko mesiacov, mohla by som sa aj za iné záujemkyne spýtať, ako to celé prebiehalo? Bola to liposukcia pomocou mikrokanýl, alebo mikrokanuly znamená niečo iné? Koľko táto liposukcia stojí? ĎAkujem, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Mila Jana,
Zakrok je robeny z pomocou mikroknuly. Az maz zaujem, najlepsie zavolaj priama na Kliniku. Tam ti daju presne informacie: xxx (Text smazán, protože porušoval pravidla portálu, Váš Estheticon)

Rozpravaju aj po anglicky.

Pekny den
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
SlimLipo: veľmi spokojná
So zákrokom som veľmi spokojná. Po cca mesiaci bolo vidieť rozdiel v operovanej oblasti. Po týždni som bola skoro dobrá až na menšie modriny. Pán doktor sa choval veľmi citlivo a profesionálne.
Odsatia tuku z bruška

Na klinike som bola len raz kôli odsatiu tuku z bruška. Bolo to pred svadbou nakoľko som chcela troška lepšiu figúru. Doktor si dal hodne záležať a  musím povedať že keď opuch zmizol tak bolo vidno ten rozdiel. Cítila som sa skvele a šaty mi...

Čítať ďalej
Nezdarená liposukcia
Absolvovala som Slim lipo brucha v máji 2012 do dnes žiadny efekt, 1/2 roka znehodnotený život,brucho znetvorené , na reklamáciu nereagujú. Neseriózna klinika, neodborníci,klamú a zavádzajú.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.