Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 5. 2016 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Operácia tvrdej časti nosa + špička

Stojí to za to
Približná cena: 1.500 €

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Operácia tvrdej časti nosa + špička
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zdravim vsetkych :) rada by som sa s vami podelila o moj pribeh, uz teraz po troch tyzdnoch mozem povedat ze to bolo jedno z tych najlepsich rozhodnuti v mojom zivote.. podla vsetkych recenzii na internete som sa nakoniec rozhodla pre Essur Clinic v Banskej Bystrici s najlepsimi hodnoteniami pre pana doktora Milana Ocenasa.. kedze zijem v Anglicku, vsetko som vybavovala len telefonicky, takze som velmi nemala cas po prichode na Slovensko obehavat vsetky kliniky, tak som len pevne dufala ze moj vyber bol spravny a nastastie bol :) hned druhy den po prichode na Slovensko som mala dohodnutu konzultaciu a uz vtedy na mna pan doktor so sestrickou zaposobili velmi sympaticky, so vsetkym ma oboznamili, informovali a hned tyzden na to (11.4.2016) som mala ternin operacie v Medicentre vo Zvolene.. cela operacia prebehla super, bolesti po prebudeni boli minimalne z coho som sa velmi tesila :) okrem toho pani sestricka v Medicentre bola velmi mila a vsetkym nam trom dievcatam na izbe so vsetkym pomahala :) na druhy den ma pustili domov s dlahou na tvari s velkymi modrinami pod spuchnutymi ocami, nastastie uz uplne bez bolesti, citila som len trosku tlak v hlave.. o tyzden na to som mala kontrolu, kedy mi konecne dali dlahu dole a videla som po prvykrat moj novy nostek z ktoreho som sa od dojatia rozplakala, pretoze zmena bola presne taka aku som ziadala ak nie este lepsia :) prelepili mi to este leukoplastom, ktory som si mala nechat este par dni a dovtedy mi aj zvysne modrinky pod ocami zmizli :) dnes je to presne tri tyzdne od operacie, nostek je este trosku spuchnuty ale uz to tak nie je vidno, spicka ma na dotyk este stale boli a je este trosicku necitliva ale kazdy den si robim tlakove masaze ktore mi pan doktor odporucil a po modrinkach uz niet ani stopy :) Takze ludkovia, ak este vahate nad operaciou nosa tak do toho a urcite zvolte tohto pana doktora ktory je fakt profesional a ja mu budem vdacna za moje znovu navratene sebavedomie do konca mojho zivota :) urcite nebudete lutovat.. Prikladam aj fotku z predtym a potom z dnes (tri tyzdne po operacii)

6

Komentárov (6)

Ahoj Petra. Waw, tak to je paráda. Skvelý výsledok, netušila som, že sa nos dokáže tak rýchlo zotaviť. Podľa fotky to vyzerá, že ti aj sekali tvrdú časť nosa, alebo sa mýlim? Nový nos Ti veľmi pristane, teším sa s Tebou :) a ďakujem za napísanie tvojej skúsenosti. Pekný deň, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Jana, ano sekali mi aj tvrdu cast nosa a tiez mi aj trosku zuzovali spicku teda chrupavku :) a ano tiez som rada ze som sa z toho pomerne rychlo zotavila ale to asi aj vdaka wobenzymu ktory som brala takmer dva tyzdne :) dakujem za pochvalu a aj tebe pekny den :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, robili ti operráciu nosa v celkovej anestézii? Ako si sa cítila po zobudení?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj :)
Ano, operacia prebehla v celkovej anesteze, nie je to nic strasne (teda pokial je clovek zdravy), hned ako ma prebrali som sa citila trosku mimo, ale hned nato som opat zaspala a ked som sa zobudila po druhy krat tak vsetko bolo uplne v pohode :) niet sa coho bat
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
UPDATE  Zdravim vsetkych :) len som sa chcela podelit o fotku nosteka po 8 mesiacoch od operacie. V septembri som bola na kontrole (po 5 mesiacoch), pan doktor mi povedal ze este vidi maly opuch na bocnych stranach nosa a trosku pod ocami, ale to bude prec do par mesiacov. Inak bolo vsetko ok :) 
Po 8 mesiacoch mozem povedat, ze nostek si uz citim ako \"moj\" (kratko po operacii som si ho citila akoby nebol sucast mojej tvare :) ), uz vnimam vsetky teploty (chlad o cosi intenzivnejsie ako pred operaciou) a dokonca uz dokazem nostek aj \"skrcit\" (co bolo donedavna nemozne :) )
Ako vidite, zmena je podla mna neskutocna a absolutne si neviem predstavit to, zeby som operaciu so skvelym doktorom nikdy nepodstupila :)
S pozdravom, Petra
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Má krásny nostek veľmi . A mala si aj tlaky v nose a bolesti hlavy lebo ja mám 18.dní po operácii a mávam posledné 3 dni bolesť hlavy a tlak v nose
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.