Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 2. 2015 · Aktualizácia: 3. 10. 2023

Operácia nosa, zväčšenie prsníkov, aplikácia aquamidu

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia nosa, zväčšenie prsníkov, aplikácia aquamidu
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

určite odporúčam tohto doktora, ktorého si vážim aj ako človeka. Jeho ľudský prístup a to čo z neho vyžaruje ma dostalo....... už od začiatku som mu dôverovala a som šťastná že som ho stretla a mala možnosť ho spoznať..... Najprv som podstúpila operáciu nosa spolu so zväčšením prsníkov (všetko dokonalé, nik z okolia si nič nevšimol a o to mi išlo - o prirodzenosť). Neskôr som si dala zväčšiť hornú peru aquamidom, ktorú mi p. doktor aplikoval a tiež to pôsobí prirodzene podľa môjho očakávania.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, môžem sa spýtať? Zaujímal by ma ten Aquamid, mala ste už predtým vyplnené pery nejakým vstrebateľným fillerom, alebo ste zvolila túto nevstrebateľnú výplň ako prvú voľbu? Nehrudkuje tento materiál? Mohla by som Vás požiadať o nahranie fotky Vašich pier? ĎAkujem, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zmenšenie nosa v marci 2013
Chcem sa poďakovať pánovi MUDr. Mládekovi za krásny noštek! V marci 2013 som podstúpila zmenšenie nosa a s výsledkom som veľmi spokojná. Celý priebeh hojenia bol bezbolestný a rýchli. Nebojte sa a choďte do toho! :-)

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.