Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 3. 2016 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Poďakovanie a odporúčanie

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Poďakovanie a odporúčanie
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte, ja by sa chcela zaradiť medzi spokojných pacientov Mudr. Petra Bakoša :) Som rok po abdominoplastike a výsledok je skvelý....jediné čo mi je ľúto, že som to neurobila skôr . Pán doktor je nielen veľký odborník a profesionál, ale je aj nesmierne ľudský a starostlivý. A veľmi trpezlivý :) Ešte raz mu týmto na diaľku veľmi pekne ďakujem za krásne bruško a za dodanie sebavedomia :) Všetky, ktoré váhate, smelo do toho. Ten pocit a pohľad na seba stoji za to

5

Komentárov (5)

Ahoj, ďakujem za hodnotenie. Ako dlho si sa rozhodovala a čo bolo to, prečo si sa rozhodla do toho ísť? Môžem ešte, že koľko si musela mať našetrené na operáciu? Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Napriek tomu, že cvičím a zdravo sa stravujem tak brucho bolo vždy mojim problémom. Po pôrode sa už nevrátilo do "normálu" a tak po neúspešných pokusoch vyhrala plastická operácia. Vyberala som si kliniku asi pol roka a rozhodla som sa pre Nitru a MUDR. Bakoša. Jediný mi všetko detailne vysvetlil. Všetky pre a proti, popísal operáciu, stav po operácii, čo všetko to obnáša. Operácia stala cca1500 euro plus pred operačné vyšetrenia, kompresné prádlo a masážne manžety na nohy.
No mám takú informáciu, že tento zákrok prepláca aj poisťovňa pokiaľ máš 3 pôrody . No toto by si si musela overiť u kompetentných. A dokonca sú kliniky , ktoré operujú " na splátky " .
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zatiaľ mám za sebou iba jeden pôrod. :) Ale, zaujímalo by ma, či si išla za plastickým chirurgom, že chceš abdominoplastiku? Ako si vedela, že to nebude "len" liposukcia?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
No podla rozsahu previsu kože som tušila, že to nebude iba liposukcia. Lipo je na menšie rozsahy. A hlavne v mojom veku je elasticita kože chaba. Takže bolo nutné ju dat preč a natiahnuť :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zdravím vás, prečítala som si vašu recenziu, lebo zvažujem abdominoplastiku a uvažujem o p. primárovi Bakošovi, či si ju dať spraviť u neho, či u niekoho iného... Nemáte náhodou fotky vášho bruška "pred a po", rada by som videla jeho prácu...ďakujem pekne za eventuelnú ochotu a prajem všetko dobré!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Problém s prevísajúcim bruškom

Problém s prevísajúcim bruškom som mala po pôrode ale už predtým sa mi podarilo prudko schudnúť a tá elastickosť sa proste stratila. Pána doktora som si nechala doporučiť od sestry. Som rada, pretože vďaka novému brušku sa mi vrátilo sebavedomie....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.