Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 8. 2015 · Aktualizácia: 30. 9. 2023

Po porode som mala ochabnute prsia

Stojí to za to
Približná cena: 2.505 €

O lekárovi

ENVY klinika estetickej medicíny
3 adresy v Bratislavský kraj, Košický kraj...
Hodnotenie:
Po porode som mala ochabnute prsia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bola sam na augmetacii prsnikov spojenej s pexiou, pretoze som mala po porode ochabnute prsia a nadbytok koze. MUDr. Maryna Kacmarcikova mi k mojej postave odporucila velkost implantatov, 350 a vysvetlila mi , ze aj napriek ich vlozeniu bude niekolko cm koze navyse a teda, ze je nutne kozu aj odobrat. K tejto doktorke som sa objednala na zaklade odporucania mojej znamej. Musim povedat, ze s vysledkom ako aj komunikaciou aj starostlivostlivostou po operacii som velmi spokojna. Pani doktorka je skvela zena, priama a uprimna :) A ozaj vsetko prebehlo a aj vyzera tak, ako povedala. Starostlivost na klinike je uzasna, najma sestricka Zlatka je uzasna podpora a pomoc! Skutocne mozem tuto kliniku ako aj samotnu pani dokrotku velmi odporucat! S pozdravom, Eva E.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vpáčená bradavka

Pána doktora MUDr Martina Boháča som si vybrala na základe recenzií.Mala som jednu vpáčenú bradavku po operácii vyzerá ako tá zdravá a bola som príjemne prekvapená :-) Nelutujem že som si ho vybrala ako doktora veľmi milý a profesionálny.Určite...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.