Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 8. 2015 · Aktualizácia: 27. 7. 2023

Robí svoju prácu so srdcom

Stojí to za to
Približná cena: 2.120 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, chcela by som sa aj takto poďakovať a odporučiť dr. Jurášeka každej pacientke, ktorá sa rozhodne pre zákrok, je veľmi milý, profesionál a vidieť, že robí svoju prácu so srdcom...aj keď ja laik som mala inú predstavu o tvare a mieste vkladania implantátu, mám okrúhle implantáty 375 ml pod sval a rez je v podprsenkovej ryhe...som maximálne spokojná, prsia sú pekné a vkusné k mojej postave. Moje rozhodnutie určite neľutujem a keby že sa mám rozhodnúť opäť pre nejakú plastickú operáciu (čo zatiaľ o žiadnej neuvažujem) určite by som sa opäť zverila do rúk pána doktora Jurášeka a jeho tímu. Mária

1

Komentár (1)

Potvrdzujem ptofesionalitu, ľudský prístup a obrovské srdce MUDr.Jurašeka - mám osobnú skúsenosť, nakoľko jeho doslova zlaté ruky vykonali u mňa augumetnáciu, ktorá bola o to ťažšia, že opravoval chyby po inom operatérovi. Škoda, že nebol v mojom prípade prvým operatérom. Odporúčam tohto lekára všetkým ženám, ktoré sa ešte nerozhodli a majú strach z tohto zákroku. JUDr.Jurašek je proste najlepší.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.