Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 11. 2015 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

O zákrok som sa systematicky zaujímala takmer rok a pol

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
O zákrok som sa systematicky zaujímala takmer rok a pol
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

O zákrok som sa systematicky zaujímala uplne aktívne cca takmer rok a pol a v auguste t. r . ( 2015) sa som definitívne rozhodla pre operáciu. k definitívnemu rozhodnutiu urcite prispela svojim prístupom ako špecialistky a plastickej chirurgičky Mudr. Skulavikova Jozefina , ktorá ma natoľko presvedčila , ze s dôverou som u nej podstúpila Labioplastiku. Výsledok po operácii je viac nez výborný pre mna po každej stránke a som nadšená , ze som podstúpila u nej tuto zmenu , ktorú som dlho zvažovala kedze sa jedna o vysoko intímnu záležitosť a operáciu so svojimi dosť ne- typickými špecifikami . MUDR. Skulavik bola absolutne otvorena so mnou detailne prebrať akékolvek moje otázky a predstavu plastickej operácie a výsledku celkovo pred , v priebehu ( dvojhodinový zákrok v mojom prípade vzhľadom na potreby zabezpečiť optimálny výsledok ) aj pooperačnu fázu aj s kontrolnými termínmi. Mozem potvrdiť vynikajúcu odbornú reputáciu Mudr.. Skulavik vcetne jej odborného pohladu plastického chirurga a tiez citlivého ľudského prístupu a ženy v neposlednom rade . Verlmi pekne jej dakujem a chcem povzbudiť vsetky ženy , ktore uvažujú o Labioplastike a nie su si iste , aby urcite ako prvy krok konzultovali s odborníkom a špecialistom Mudr. Skulavikovou.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spokojenosť s operáciou

dala som si odstrániť stidlivé piy po hodine ma pustili domov . Dva dni som ležala , ale všetko prebehlo v poriadku a cena zákroku bola 0 euro. lebo mi som išla cez gynekológa..... a stojí to zato ...mohla som si to dať skorej urobiť, ale som...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.