Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 2. 2016 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Veľmi dlho som zvažovala zákrok a odkladala na neurčito

Stojí to za to
Približná cena: 4.000 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Veľmi dlho som zvažovala zákrok a odkladala na neurčito
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Veľmi dlho som zvažovala zákrok a odkladala na neurčito. Dr. Skulavik som si našla prostredníctvom internetu a na základe osobnej konzultácie som sa rozhodla. Presvedčila ma svojim prístupom, počas zákroku a následne len potvrdila správnosť môjho rozhodnutia. S výsledkom zákroku som veľmi spokojná, je to pre mňa výrazná zmena a nie len z estetického hľadiska. Môžem jedine potvrdiť, že Dr Skulavik je veľmi zodpovedná, precízna a skúsená lekárka vo svojom odbore, rada sa jej zverím do rúk aj v budúcnosti.

7

Komentárov (7)

Zdravím Vás, ďakujem, že ste si našla čas a napísala hodnotenie na pani doktorku. Píšete, že ste sa rozhodovala dlho, zaujímalo by ma ako dlho ste o zákroku uvažovala? Čoho ste sa najviac obávala? Bolesti, jaziev alebo niečoho iného? Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
V mojom prípade posúvanie termínu operácie a vlastného rozhodnutia súviselo s nadváhou, ktorú mám. Chcela som sa najprv dostať na svoju optimálnu hmotnosť, udržať si ju a následne absolvovať zákrok, nakoľko zmenšenie prsníkov súvisí s celkovou postavou ženy.
Bohužial sa mi cca 2 roky nepodarilo výraznejšie schudnúť, a tak som sa rozhodla neodkladať zákrok kvôli nadváhe. Musím dodať pre názornosť, že mám momentálne 44 rokov, a mám 2 deti.
Obavy z bolestí, jaziev alebo iného som nemala, nakoľko som všetko konzultovala s Dr. Skulavik a neuveriteľné bolo, že som naozaj žiadne bolesti nemala. Prsia boli samozrejme citlivé po zákroku, dala som si 7 dní kľudový režim, ale následne som normálne nastúpila do práce. Skôr som doma obmedzila domáce práce a pod. Jediné čo mi už tretí mesiac chýba je cvičenie, čo mi dúfam čoskoro Dr. Skulavík dovolí.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den..ja by som sa Vas chcela opytat, ci si myslite,ze si to mozem dat spravit aj ked mam male dieta...bude mat 15mesiacov...velmi po tom tuzim,kedze po dvoch tehotenstvach prsia dostali zabrat...ale ide o to,ze maly je teraz aj v takom obdobi,ze sa stale pyta na ruky...myslim kolko by som ho mozno nemohla dvihat...:-) tyzden? dva? ci viacej? dakujem za nazor...este som konzultaciu neabsolvovala,ale planujem v blizkej buducnosti. S pozdravom V.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry deň, myslim že je to skor otazka na lekara, ale byť na Vašom mieste by som išla na konzultaciu aj hneď a zakrok zvažila odložiť. Zdvihanie dieťaťa, ak ma dnes 15m ešte určite par mesiacov potrva plus male dieťa sa rado tuli k mame, čo Vam nemusi byť prijemne par mesiacov po operacii. Tvarovanie novych prs sa prisposobuje k Vašej postave aku dnes mate, neviem či sa Vam nebude ešte meniť pri malom dieťati .... Zkonzultujte všetko so skusenym lekarom a potom sa určite viete spravodlivo rozhodnuť sama. Držim palce !
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Fíha, nevedela som, že až 3 mesiace nie je vhodné po operácii cvičiť. Tak snáď už čoskoro a s menšími prsiami sa Vám bude aj lepšie cvičiť. :) prajem veľa chuti do cvičenia aj do života. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, určite je to otázka na lekára, ale počítala by som s viacerými týždňami než jedným či dvoma. Väčšina žien s malými deťmi si po operácii prsníkov k sebe volajú nejakú blízku osobu, ktorá im s dieťatkom pomôže. Predsa len, chcete, aby výsledok stál za to. Dajte vedieť, ako pokračujete v rozhodovaní a či už máte vybraného lekára a termín. Pekný večer. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den, dakujem za nazor a za odpoved...Asi bude rozumnejsie v mojom pripade pockat kym drobec este narastie...Lebo naozaj ide o obdobie kedy sa potrebuje tulit a to si predsa musim vychutnat...:-) Je pravda,ze som sa uz dostala na povodnu vahu,ale urcite by som este aj postavu chcela vyladit....Takze zrejme si to odlozim. I ked tuzba po krajsom poprsi velmi laka,ale dieta je prednejsie..Dakujem este raz..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.