Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

2. 2. 2016 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Veľke ďakujem

Stojí to za to
Približná cena: 1.550 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Veľke ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Krásny deň.Tiež chcem vyjadriť veľké ďakujem pre pána Mudr.Petra Bakoša a tiež personálu plastickej chirurgie. Som obyčajná žena po päťdesiatke a mám päť detí.Po operácii som pol roka a jediné čo k komu môžem povedať je maximálna spokojnosť. Strach a obavy pred operáciou boli úplne zbytočné a ja sa dnes usmievam a teším zo života omnoho viac :) Pán doktor je nielen úžasný lekár ale aj človek.Maximalne ľudský,citlivý, ochotný poradiť a vyjsť v ústrety.Vrelo odporúčam a ešte raz ĎAKUJEM.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, radosť čítať takéto pozitívne hodnotenie. :) Náhodou fotografiu pre porovnanie pred zákrokom nemáte? Určite sa nájde v rodinnom albume, nie? Je vidieť, aké dôležité je vybrať si správneho operatéra. Bola ste na viacerých konzultáciách aj u iných plastických chirurgov, alebo ste stavila na jednu kartu a podarilo sa? Podľa čoho ste sa rozhodovala? Nech Vám bruško robí radosť a nech sa Vám darí. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Abdominoplastika - spokojnosť
Dobrý deň. Chcem sa aj ja pridať k spokojným pacientom. Prístup a starostlivosť MUDr Bakoša PhD k pacientom je super. Som rada že som si dobre vybrala z operáciou som viac než spokojná. Chcem sa mu poďakovať. Ďakujem Kristína Paulová.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.